Kings Battle wist je datjes
25-04-2018
- Gisteravond zijn de lampen getest. Er zijn meer bij gekomen, en ze schijnen feller. Een wedstrijd in het donker heeft heeft iets speciaals. Donderdag 26 april gaat om 17:00 uur gaat de wedstrijd van start.

- Zo als jullie zien op de foto is de boarding geverfd en de banden op het binnen terrein zijn wit geverfd hierdoor zijn ze beter zichtbaar. Dit zal ook voor andere fotos gaan zorgen.

-De Engelse pers zal met een top delegatie aanwezig zijn op de Kings Battle 2018 namelijk Colin Casserly, Paul Tully, Ant Jenkins en Stuart Currall komen mooie plaatjes schieten.

- Voormalig stockcar F1 coureur Willem Boschma zal voor aanvang van de Kings Battle finale de beroemde woorden  Drivers start your engines  roepen. Daarnaast krijgt de nieuwe King of Dirt de kroon uit handen van de Grand Marshall.

- Nieuwe spoiler bij winst Kings Battle in de stockcar F1 klasse. 
Voor de winnaar van de Kings Battle  staat er een nieuwe spoiler klaar. Deze is gemaakt bij Berco RVS uit IJlst. Voor de winnaar is dit een extra prijs ter waarde van € 250,-.  Kings battle 26&27 april

- Voor de Kings Battle staat er een flinke prijzenpot klaar. De coureurs gaan strijden om een totale prijzenpot van €13.000 euro. Dit wordt verdeeld over twee dagen.

-De nieuwe King of Dirt stockcar F2 gaat met maar liefst € 750 euro naar huis. 
Voor de nieuwe King of Dirt in de stockcar F1 klasse ligt er € 1.250 euro klaar.

- Dat er in USA ook een wedstrijd is waar de winnaar als koning wordt gehuldigd. Dirt is de Kings Royal op Eldora speedway voor de World of Outlaw sprint cars.

- De Kings Battle is uitgegroeid tot een grote stockcar wedstrijd en dat is dan ook de eerste van het jaar en hij  komt er dus aan op donderdag 26 april vanaf 17 uur en vrijdag 27 april vanaf 11.30 uur. Iedereen veel raceplezier...

Terug naar Apr (2018)