Wist je datjes
11-04-2018
- Dat er 27 vrije standaards zijn ingeschreven voor 22 april in Sint Maarten

- Dat oud bangecoureur Milo weer een keertje mee reed met de bangerstox in Baarle Nassau, Milo is nu voort youtuber en heeft ruim 227 duizend volgers, en tevens  zit ihij n het tv programma skelterlab als jury.

- Dat er voor aanstaande zaterdag in Emmen 21 saloon stockcars zijn ingeschreven

- Dat Posterholt een nieuwe frietkar heeft waar ook meer dingen worden gebakken als alleen frikandellen en friet, tevens zijn ze bezig met toiletten op het rennnerskwartier.

- Een goed weekend voor de Hollandse F2 ridjers in Engeland.  186 Ricardo Schmidt won een heat en de finale op Kings Lynn voor  1 Wim Peeters. Op Mildenhall wonnen  186 Ricardo Schmidt ,  229 Tsjalle Greidanus en 136 Rick Lenssen alle een heat.  136 Rick Lenssen werd knap derde in de British. Deze werd gewonnen door Chris Burgoyne die in 2016 het British won, in 2017 brak hij zijn rug bij de British en won dit jaar knap dus het British.

- Dat de national hot rods rijden aanstaande zondag in Lelystad en dat er 16 rijders zijn aangemeld.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu     

Foto Marcel Breg

Terug naar Apr (2018)