Essen grenscross 6-7-8 april
05-04-2018
Aankomend weekend zal de 7de grenscross verreden gaan worden in Essen. Ook dit jaar zijn ze weer te gast op de terreinen van Sany Logistics. 

De grenscross is een cross waar de normale werkmens nog aan kan deelnemen en waar plezier en lol voorop staan. 

Het weekend begint op vrijdag met om 20 uur een 2 uurscross. Daarna gaat zaterdag het programma verder en starten de race som 10 uur met de kidscross. Daarnaast komend deze dag de jeugd, dames en de duos aan de start en zullen er weer uren crossen zijn. Natuurlijk wordt het daarna weer gezellig in de feesttent.

Zondag is het de belangrijkste dag van de grenscross en ook deze dag starten de kids om 10 uur. Er is deze dag een vol programma met ook de spectaculaire 3 wielers en de balken die contact mogen maken. Daarnaast rijden de jeugd, duos en de geitencross wat ze in Nederland de eendencross noemen.
De dag zal afgesloten worden met 2 destructions voor de grote en de kleine balken. 

 Ook de kids vergeten ze niet  met oa kidcross, springkastelen, grimmen, ballonplooien. Er zullen 3 foodtrucks zijn, met wafels, pasta en natuurlijk een frituur. 

Het terrein ligt aan over d Aa 114 Essen. Klik hier voor de route er heen ivm werkzaamheden.
Entree is 10 euro per dag en voor heel het weekend 15 euro.

De weersvoorspelling is super dus kom allen  dit weekend naar Essen waar je kunt genieten val een echte ouderwetse cross met een geweldige sfeer.

Meer info vind je op https://www.grenscross.be/

Bron Grenscross

Terug naar Apr (2018)