WK stockcar F1 supporters reis
05-04-2018
Sunstar Travel biedt al ruim 40 jaar de stockcar fans de kans om naar de World Final F1 te gaan, ook dit jaar is dat niet anders. De World Final Stockcar F1 wordt dit jaar verreden in Skegness een asfalt baan van 390 meter

Dit jaar krijgen we in Skegness op zaterdag 15 september een prachtig programma te zien, Het rennerskwartier is gevuld met meer dan 100 Stockcars die gaan uitmaken wie de nieuwe World Final Winnaar wordt in 2018. Het zal een keiharde strijd worden tussen de Engelse en de Oversea Drivers. Wie weet gaan we het nu eens meemaken dat er een Nederlandse rijder de World Final wint. Alle Nederlandse toppers zijn nu hard aan de slag om zich te kwalificeren voor de World Final in Skegness dit doen de rijders van de Tarmac serie in Lelystad en op Raceway Venray, de Dirt rijders doen dit op Circuit Emmen, Blauwhuis, Kollum, Sint Maarten en Texel. Tevens staan er op het programma de 2.0 liter Stockcars voor Nederlandse begrip de Saloon Stockcars.


Zondag 16 september zetten we de reis voort naar het Stadium in Northampton, Super snel oval waar de nieuwe Wold Final winnaar aanwezig is en natuurlijk zullen de Nederlandse toppers niet ontbreken. Het programma in Northampton is dit jaar zeer spectaculair waarbij de Brisca Ministox, Stockcar F1 en de Stockcar F2 strijden voor de Wold Masters daarbij zullen ook de V8 Hotstox aan de start staan die strijden voor de World Final titel.


Boeken voor deze reis kan via www.sunstartravel.com  , via de mail sunstartravel@home.nl, Telefonisch 045-5719145, Tevens is altijd een persoon aanwezig op de Circuits van Raceway Venray of  het JaBa Circuit in Posterholt.

Inschrijf Formulieren zijn op Raceway Venray verkrijgbaar bij Mario van de Rijt, In de kantine van Raceway Venray of in het Perscentrum in bocht 1 bij Antwan Maar. Bij het JaBa Circuit liggen de formulieren in de kantine.
Of klik hier om hem te downloaden.


Zijn er vragen bel gerust even op naar Sunstra Travel we zullen U altijd netjes te woord staan.


Met Vriendelijke Groet,


Fred Luchies en Antwan Maar

Terug naar Apr (2018)