Wist je datjes
04-04-2018
- Dennis Vorkink met pasen 3 dagen heeft gereden met 3 verschillende autos namelijk reed hij op vrijdag in Midlenhall in de 1400 cc bangers met een astra, zaterdag met een volvo limo station in Kings Lynn en op zondag in Warneton met een mondeo.Klasse Dennis..

- Dat Venray Raceway op Wikipedia staat met heel veel info over de baan waaronder snelste tijden en de complete historie. Klik hier om naar de wikipedia pagina te gaan van Raceway Venray.

- Dat er voor de Micro F2 in Birmingham aanstaande zaterdag maar liefst 27 zijn ingeboekt

- Dat er in Mildenhall 7 april naast de vele Hollandse F2s  ook 3 Hollanders in de stockcar F1 zijn ingeboekt namelijk  H14Rick Wobbes ,  H29Durk Greidanus, H575 Yoren Winands en H54 Sierd de Vries die met een Brisca licentie rijdt.  . Alle Nederlanders veel succes zaterdag.

- Dat de Heritage stockcars weer een demo geven in Posterholt aanstaande zondag.

-  Dat er voor Holten aanstaande zondag ruim 110 autos zijn ingeboekt waaronder ruim 30 in de contact klasse.

- Dat het aankomend weekend eindelijk heerlijk weer gaat worden

- Dat wist je datje eigenlijk uit het dorpsblad in Cromvoirt het Lantaarntje komt,en wij dit zo hebben overgenomen, goede dingen mag je nadoen is ons motto.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu    

Foto Rene Smeets


Terug naar Apr (2018)