Wist je datjes
12-03-2018
- Dat de geitenrace weer is in Essen op zondag  8 april. De geitenrace zijn de 2 cv eenden . Vorig jaar reden ze al in Essen en het was leuk om te zien. De Essen cross is trouwens volgeboekt.

- Dat op zondag 16 september  na de WK stockcar F1 in Skegness, zo als andere jaren gereden gaat worden op Norhampton. Zo als normaal zal de F1 en de F2 voor de World Masters rijden, daarnaast staat ook de ministox aan de start voor hun Gold Top championship. Maar het main event zal toch zijn de World Final van de V8 Hot Stox, met waarschijnlijk dan ook Hollandse  deelname. Voor de gene die dan zat stockcars heeft gezien kan dan nog naar Swaffham waar o.a 1500 bangers en junior bangers rijden.

- Dat de groei van de saloon stockcars door zet want dit jaar komen ze ook aan de start in Birmingham. Tevens is de klasse de support klasse met de WK stockcar F1 in Skegness.

- Dat er zondag diverse nieuwe junioren aan de start staan in Lelystad 

-  Dat de Daytona 500 volgend jaar op 17 februari is

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   

Terug naar Mrt (2018)