Promo team Jaba circuit Posterholt
10-03-2018
Ja, wie zijn wij en wat doen we!
In 2017 hebben zich vier fanatieke Autospeedway fans zich bij elkaar gezet met als doel het JaBa Circuit Posterholt te promoten in de regionale als landelijke weekbladen, autosport magazines, social media, internet als Radio en TV. De kracht van het Promo Team zit in hun gezamenlijke passie Autospeedway en de opgebouwde kennis gedurende de vele jaren.


Boost…2017 naar 2018
In 2017 was de promo al goed te merken. De facebook pagina genaamd JaBa Circuit Posterholt werd veel bezocht zowel nationaal als internationaal. Middels posters van de te verrijden events werd aandacht geschonken alsmede de vele foto’s en korte nieuws berichten.

De goede samenwerking met de fotografen konden we altijd mooie foto’s online publiceren. Dit gaan we in 2018 voortzetten. Ook de nauwe samenwerking met LEF-TV, Paddock14, Finish Magazine en de nieuwe media ( die we binnenkort gaan vermelden) gaan we voortzetten. Ook de Autosport beurzen gaan we weer bezoeken met vele coureurs.

Doel 2018
Ja, we denken dat we al genoeg verteld hebben wat we doen en wat jullie van ons kunnen verwachten. In ieder geval gaan we ondersteuning verlenen aan de nieuwe te bouwen website. Hoe deze website zal gaan heten maken we ook spoedig bekend. 


Last but not least…
Indien jullie als coureur, team leuke berichten hebben of foto s mail deze naar ons. (promoteamjabacircuitposterholt@gmail.com)


Wij wensen alle coureurs, fans, sponsors, vrijwilligers  en de nieuwe organisatie van de PAC heel veel succes. En op naar een mooie samenwerking.

Mirella van Susteren     (Roro-Sign)
Robert Smeets                 (Miklo.eu)
René Smeets                    (Finish Magazine)
Marcel Bol                        (Paddock14.nl)

 

Terug naar Mrt (2018)