Autorodeo Wilp  12-13 mei
06-03-2018
Dit jaar zal dit jaarlijks terugkerend evenement wederom worden georganiseerd aan de Leemsteeg in Wilp Achterhoek. (Dezelfde locatie als in 2016 en 2017).

De datum is dit jaar vastgesteld op zaterdag 12 mei en zondag 13 mei.

Vanaf heden is het weer mogelijk om je via de website van CV de Lollebroek (www.cvdelollebroek.nl) in te schrijven voor dit evenement.

Ons programma zal bestaan uit de vertrouwde Standaard Klasse, Teamrodeo Klasse en nieuw dit jaar de MPV Klasse.

Voorwaarden voor inschrijven zijn: je dient 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs, alle deelnemers dienen zich tevens aan het geldende reglement te houden. De reglementen zijn te vinden op onze website www.cvdelollebroek.nl

Nog nooit eerder meegedaan aan de autorodeo en benieuwd wat er allemaal bij komt kijken en wat de kosten zijn en overige informatie? Het is allemaal te vinden op de website.

Na het inschrijven via internet ontvang je een bevestiging van je inschrijving op het door jouw opgegeven e-mail adres. De inschrijving via internet sluit donderdag 12 april 2018.

De inschrijvers ontvangen na 12 april een e-mail met daarin een uitnodiging voor de inschrijfavond op vrijdag 20 april van 19:00 uur tot 21:30 uur bij het onderkomen van CV de Lollebroek aan de Oud Lochemseweg 41 in Wilp Achterhoek.
Op zaterdagmiddag 28 april is er een reserve inschrijfmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur op hetzelfde adres.

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar zal ook dit jaar op de zaterdag middag/avond voorafgaand aan de Autorodeo de “Wrakkenbar” georganiseerd worden. Voor de kleine rodeo liefhebbers zullen er o.a. springkussens aanwezig zijn, ook kunnen zij weer hun creatieve kant laten zien bij het opschilderen van de verlotingsauto.

Tevens ja er zaterdagmiddag een spectaculaire CALIMERO klasse op het autorodeo terrein. Deze bestaat uit een cross met quads en brommers!!

De feesttent zal zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur geopend zijn voor iedereen die zin heeft in een feestje, of na het maaien van het gazon of het melken van de beesten nog even gezellig een biertje wil drinken en de geur van autorodeo wil opsnuiven. Benny Wagenaar zal zorgen voor de nodige muzikale ondersteuning, en voor de inwendige mens zal er een snackwagen van Westrik Snack aanwezig zijn. Iedereen is van harte welkom!!

Eventuele vragen kunnen gesteld worden via ons e-mail adres ac@cvdelollebroek.nl

Terug naar Mrt (2018)