Warneton 4 maart feitjes
05-03-2018

- Het weer viel mee de eerste uren was het droog daarna begon het te druppelen alleen het laatste 1.5 uur wat harder.


- Maar liefst ruim 250 autos ingeschreven , hiermee is het wel duidelijk dat er voor  goedkope klasse flink animo is.


- Er waren 33 bangers in de pits die er een hele mooie show van maakte. Volop actie zeker de eerste 2 heats die top waren. Heel apart ook dat Maai met een limo 2 keer een follow inn maakte. 

De bangers zijn de volgende wedstrijd weer van de partij op 1 april om er een mooie show van te maken, en dat is geen grap. Het zijn dan de gewone Unlimiteds die aan de start komen waar ook mondeos mogen mee rijden.


- De bangerstox was deze keer weer om te smullen mede dankzij een oorlog op de baan tussen de haters en de chuckies een waar genot om te zien. Maar eigenlijk waren alle heats de moeite waard om te zien. In de consolation kwamen maar 4 autos aan de finish. Winnaar van de  finale werd uiteindelijk de Belg Vaast de Muyter.


- In de super privecars had Benjamin Verquin 95 een nieuwe clio en won daarmee meteen de eerste heat en uiteindelijk ook de finale. Er waren diverse nieuwe bolides en ook voor de eerste keer stond Peter Carmoy  aan de start met een beste resultaat 5de in heat 2. 


- De publieke belangstelling was ongeveer het zelfde als vorig jaar. Ondanks de paar uur regen een heel mooi begin van het seizoen...


Terug naar Mrt (2018)