Camso nieuws
04-02-2018
1° Wij zoeken nog een “push car” met bestuurder voor de wedstrijden. Voorwaarden: moet een “automatiek” zijn en (bijna) iedere wedstrijden aanwezig zijn. U krijgt, samen met de directe familie (vrouw, vriendin, minnares en/of kinderen) gratis inkom plus eet- en drankbon voor de chauffeur.

2° TEAM RACE BANGERSTOX.
Vanaf volgend jaar overwegen wij de Team Race, welke dit jaar “Team Wolf” vs “Team Belgium” is te omvormen tot een landenkamp.
We hebben 2 mogelijkheden:
- Ofwel “Belgium” tegen “France”: 20 tegen 20
- 0fwel een Drie landenkamp: “Belgium” vs “France” vs “Oranje”. In dit geval 14 van ieder land. Wij zijn echter niet zeker dat “Team Oranje” 14 Bangerstox kan samen krijgen. Kan iemand ons daarover informeren?
Wij zullen ons wel mengen in de samenstelling van het Team Belgium en het Team France, in die zin, dat wij voor een eerlijke verdeling zullen zorgen tussen de verschillende teams in één land. In elk geval zouden dan alleen piloten toegelaten worden, welke alle wedstrijden in 2019 vooraf aan de Team Race (PRE 1990 uitgezonderd) meegereden hebben.

3° FEESTAVOND EN BEKER UITREIKING:
Nog even herhalen:
De Prijsuitreiking voor het kampioenschap 2017 en het jaarlijkse feest wordt opnieuw georganiseerd door het Spirit Team, zoals de laatste 11 jaren. Dit zal plaats hebben in ZAAL D·OUWE KERK, LAGE KAART 644, 2930 BRASSCHAAT bij Antwerpen – zelfde zaal als verleden jaar - op ZATERDAG 17 FEBRUARI 2018 vanaf 20u00

Camso speedway

Terug naar Feb (2018)