ST video stopt
19-07-2017
Aan alles komt een eind, zo ook aan ST Videos.
Wij hebben de afgelopen 10 jaar met enorm veel plezier autocross (crash) dvd’s gemaakt.
Na ruim 500 wedstrijden, 1.000 filmuren, ontelbare bewerkingsuren, 19 crash dvd’s en een tiental versleten videocamera’s door water en stof, zetten we er een punt achter.
Als wij iets doen willen wij het goed doen. Dit is altijd hobby geweest naast onze fulltime jobs. De verplichting om voldoende wedstrijden te bezoeken, om iedere keer weer een goed gevulde crash dvd te krijgen die niet onder doet voor de vorige, is best een opgave.
Wij hebben besloten geen crash dvd meer te maken over het eerste half jaar 2017, maar in plaats daarvan in stijl af te sluiten met twee BEST OF DVD S. Binnenkort is de Best Of 10 years ST Videos Autocross Crashes te verkrijgen en later dit jaar nog een Best Of 10 years ST Videos Bangers. Houd hiervoor onze Facebook pagina en Pewi.nl  in de gaten.
Jullie zien ons zeker nog op de cross en we zullen ongetwijfeld ook nog wel eens wat wedstrijden filmen, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Uiteraard kunnen ook de voorgaande crash dvd’s nog gewoon besteld worden via stvideos@hetnet.nl.
Iedereen bedankt voor de afgelopen 10 jaar en Tot Autocross!

ST Videos
Mark en Sander


Mark en Sander namens Pewi.nl  jullie ook bedankt voor de mooie dvds die jullie al die jaren hebben gemaakt.

Terug naar Jul (2017)