Wist je datjes
23-06-2017
- Dat op koningsdag 27 april  2018 er een autocross is in Maartensdijk met standaard en superstandaard daarnaast komen waarschijnlijk ook de bangers aan de start. Info hierover bij Dick de Groot

- Dat er dit weekend 2 dagen wordt gereden in Kings Lynn en dat er diversen Hollanders heen gaan. Zo rijdt Gert Hoekman heel het weekend in de saloon stockcars terwijl Jeroen Hoes alleen zondag in de saloons rijdt omdat hij zaterdag met nog 6 Hollanders de unlimited team race rijdt in Kings Lynn. Alle rijders veel succes namens Pewi.

- Voor de zuidelingen en  de Belgen een leuk dagje uit is de opendeur rallycross in Arendonk aanstaande zondag. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur. Tevens mag Arendonk in de toekomst weer hun hele circuit gaan gebruiken.

- Dat de Pre 90 bangerstox op Warneton weer een echt succes was en de voorstellings ronde er een was om te smullen. Ook de races waren weer leuk om te zien. 
Met de EK bangers komen er in ieder geval ook een aantal aparte autos aan de start

- Dat nog steeds verkrijgbaar  in de the app-store Pewi Speedway App [android-apple]. Dit  is tevens heel makkelijk als promoters ook hun programma naar Pewi.nl doorsturen. En wij blijven natuurlijk proberen al het speedway/cross nieuws op de Pewi website te krijgen.

-Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  


Terug naar Jun (2017)