Wist je datjes
13-04-2017
- Dat er aanstaande zondag in Ter Apel maar liefst 19 2 liter hot rods zijn ingeschreven. Hierbij zit ook de Engelsman 928 David Leech die vast gaat testen voor het Europees kampioenschap in september in Ter Apel. Ook zal de Engelsman in Venray rijden maandag en daar staan 16 deelnemers op de lijst.

- Da Stuk TV hun 2 autos voor het autovoetbal hebben gevonden geleverd door Pewi coureur Bram van der Kaa. Bram heeft trouwens dit jaar een druk seizoen hij wil maar liefst 26 wedstrijden rijden. Zijn drukste dag is 29 april wanneer hij overdag in Meerkerk in de bangerstox rijdt en savonds de 2 uurs cross in Alphen bij Tilburg.

- Dat de eerste wedstrijd voor de saloons in Emmen  ( op de Engelse manier) succesvol waren. Er kwamen 16 autos aan de start waaronder 2 Engelsen. Het was wel de Engelsman Deane Mayes die alle manches won maar de rijders van het continent konden goed volgen.

- Dat er 23 balken zijn ingeboekt voor de cross in Baarle Nassau 2 de paasdag. De balken klasse is een soort bangerstox klasse en contact is dus toegestaan.

- Dat de stockcar F1 dit jaar in Kollum gewoon op de lange baan gaat rijden.

- Dat er maar liefst 23 national hot rods staan ingeboekt voor Venray 17 april

-Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu 




Terug naar Apr (2017)