Wist je datjes
20-09-2018
- Dat het WK stockcar F2 in Buxton is in 2019  in het weekend van 7-8 september. De WK zal zelf op 7 september zijn.

- Dat je geen alcohol mee naar binnen mocht nemen in Skegness met het WK stockcar weekend. En dus ook geen blikken over het hek gooien, een goed bekende van Pewi.nl deed dat en hij moet het stadion verlaten en zijn bandje werd doorgeknipt .Ook werd er een foto van zijn indentiteit pas gemaakt. Dus iedereen is in de toekomst gewaarschuwd.

- Dat de WK Stockcar F1  2019 is in Kings Lynn op zaterdag 14 september,  natuurlijk wordt er vrijdags ook gereden.

- Deze week  bekend gemaakt dat er een nieuw VrijeStandaard Team is gestart met de naam Mazda Team RB627. Robin Buikema gaat zijn debuut maken en Jeffrie Groenendal  keert na vier jaar terug als Team Manager in de klasse. Ze  zijn te volgen op http://www.facebook.nl/RB627

- Dat er 27 vrije standaards zijn ingeschreven in Hallum, morgen staat natuurlijk de deelnemerslijst weer op Pewi.nl

- Dat er tot nu toe 273 F2 stockcars hebben gereden in Engeland in 2018, uiteindelijk was het aan het einde in 2017 331 stuks.

- Dat de 2 liter Hotrods en de national Hotrods op 30 september op de dirt gaan rijden in Northampton. Hier in Europa is dat heel bijzonder maar in Zuid Africa zijn de Hotrods een normale klasse op de dirt.

Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu     



Terug naar Sep (2018)