Wist je datjes
14-07-2018
- Dat er al veel racefans vrijdag in Texel waren als je de sociale media en al je apps keek. Natuurlijk ook veel  fotograven voor Pewi.nl aanwezig zoals Pewi Mark Derrix, Pewi Peter, TWSP en Victor Feder. 

- Dat er een trinune staat op het ciircuit van Texel waar 500 mensen kunnen zitten

- Dat ze op de Engelse sintelbaan van Belle vue in Manchester huzien willen gaan bouwen, en als dit door zou gaan dat dit een hele harde klap zou zijn voor de autospeedway en zeker voor de stockcar F1 die bijan al geen sinelbaan meer heeft in Engeland.
Tevens wordt er op dit moment geen  speedway ( motor ) meer gereden op de speedway baan van Rye House door te weinig publiek. Spedeworth heeft ook een aantal jaren gereden op deze baan.

- Dat er voor vandaag 161 pre 70 bangers zijn ingeboekt voor de Kingy memorial meeting . En voor morgen ook nog eens 160 voor de pre 90 Kingy memorial meeting. Een mooi eerbetoon aan top banger coureur Dave King die vorig jaar veels te jong overleed.


- Dat rijders zich kunnen opgeven voor het speedweekend in Posterholt op 11 en 12 augustus via http://www.pacautospeedway.nl/

- Dat volgende week zondag 22 juli de ELMS weer rijdt in Lelystad en tot nu toe zijn er al 8 rijders ingeschreven waaronder 4 Engelsen.

- Dat op het midland circuit in Lelystad de allereerste Formula Brain kampioenschap is verreden, klik hier voor het filmpje.


-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   




Terug naar Jul (2018)