Camso nieuws
03-06-2018
1° SCHORSINGEN:
- Bangerstox 165 TOM ROELANDT wordt voor 1 wedstrijd (19.08) geschorst om, ondanks de zwarte vlag, steeds verder te rijden op de velg.
- Bangerstox 98, Jeremy Poivre, wordt voor 1 wedstrijd (19.08) geschorst om aan geringe snelheid, vrijwillig op een stilstaande auto te rijden.
- Bangerstox 172 David Delatte wordt voor TWEE organisaties (17.06 en 19.08) geschorst om met een versterkte auto te rijden. Weliswaar kwam de waterbak niet verder dan het voorste gedeelte van de motor, maar in het voorste gedeelte van de waterbak was geen water. Dus moet dit als een versterking beschouwd worden.
- Prive Car 362 Jefferson Dautricourt moet bij zijn volgende deelname, alle wedstrijden (2 reeksen en de finale) als allerlaatste starten, om na een wedstrijd op de vorige organisatie bij het uitrijden van het circuit, vanuit de auto een andere deelnemer bedreigd te hebben
- Bangerstox 108 Alexis Merlen wordt NIET geschorst. Hij heeft op volle snelheid op een andere auto ingereden, maar in de video beelden is duidelijk te zien, dat dit niet vrijwillig was en dat hij, na het duwen van een andere deelnemer, de stilstaande auto niet meer kon vermijden.

2° HEFTRUCKS: 
Uiteindelijk hebben we geen 3 Manitou s gehuurd voor de volgende organisatie, om de auto s af te slepen, MAAR WEL 3 HEFTRUCKS (maximum 2,5 Ton en lepels van 2m lang). Volgens kenners is een heftruck veel wendbaarder op het circuit en kan gemakkelijker manoeuvreren in het wagenpark. De auto s (grote Amerikanen) welke zwaarder zijn dan 2,5 Ton zullen, zoals vroeger, met de tractoren afgesleept worden (ze zouden trouwens niet door de ingang kunnen, op een heftruck of manitou, wegens te breed of te lang, naargelang men het bekijkt).
Wij zoeken drie chauffeurs voor het bedienen van deze heftrucks. Minimum één moet ook Franstalig zijn.
De verhuurder wil dat alleen mensen met veel ervaring en verantwoordelijkheid gevoel (werk ?) bij het bedienen van heftrucks, er op rijden. Ook vinden we het beter, dat geen piloten/coureurs met de heftruck rijden, want de twee combineren is niet ideaal. We zouden wel graag beroep op piloten doen, als er een vaste heftruck chauffeur zou ontbreken.
Kunnen degenen, welke geïnteresseerd zijn, een seintje geven met de ervaring (aantal jaren, waar etc.) welke ze hebben.
Voorwaarde: Iedere wedstrijd (OOK als de Bangers NIET rijden) aanwezig zijn; men staat OOK klaar als de Prive Cars of Camso V8 rijden.
U krijgt gratis inkom voor de heftruck chauffeur plus vrouw/lief en kinderen. Er is GEEN gratis inkom voor schoonmoeder, one night stand, vader, vrienden. U kunt uw auto binnen parkeren. U krijgt één eet bon en drie drankbons.
3° INSCHRIJVINGEN PRIVE CARS 17.06: Zoals gezegd, moeten wij TEN LAATSTE WOENSDAGMIDDAG de inschrijvingen op het Duitse adres ontvangen. Daarna zal het niet meer mogelijk zijn in te schrijven. Wij zullen pas op Zaterdag de lijst toegestuurd krijgen. Dus aub niet om de vijf minuten vragen of wij de inschrijving ontvangen hebben

Camso

Terug naar Jun (2018)