Camso nieuws
06-12-2017
1. Mensen hebben mij gevraagd of de wedstrijd nu zaterdag plaats heeft. Het kalender op de website van Camso is reeds het kalender van 2018 en daar is 9 december een zondag.
2. Lady·s race in 2018 heeft plaats op 22.04
3. De voorlopige voorspellingen voor Warneton zijn, dat het donderdagnamiddag gaat regenen, maar dan droog blijft tot minstens zondagavond. Er komt wel een regenzone vrijdag, maar dat is meer ten noorden van Warneton. Het zou wel een beetje ( -1 Graad) kunnen vriezen, de nacht van zaterdag op zondag. Dit betekent, dat er tijdens de wedstrijden wel NIET VETTIGE antivries mag gebruikt worden. Er wordt ook aangeraden aan de Bangers en Bangerstox om zelf water mee te brengen. Wij doen er alles aan om de waterleidingen op het circuit vries vrij te houden, maar men weet maar nooit dat er een leiding vast vriest.
4. Ook raden we de piloten, welke een generator hebben, deze mee te brengen. Onze elektrische installatie is niet sterk genoeg dat iedereen verwarming, koffiemachine etc.er op aansluit. Dan springen de zekeringen en dan heeft ook niemand stroom.
5. Door een ons onbekende reden (rat of knaagdier ?) is er een kortsluiting ontstaan in de twee kabels, welke in het middenveld, op de stekkers van het bureel aangesloten zijn. Daardoor is onze hoofdcomputer welke wij gebruiken voor de programma’s etc. plat gevallen en krijgen we hem niet meer opgestart. Een specialist is hem komen ophalen. Wij kunnen maar de programma·s, startposities etc. maken, wanneer we deze terug hebben.
6. Inschrijvingen voor volgend jaar ALLEEN boven in de toren van de officials gedurende de wedstrijden, zowel zaterdag als zondag.

CAMSO

Terug naar Dec (2017)