Autocross Horst 5 november
01-11-2017
5 november de afsluiter van het seizoen, de ClubCroSS!!
Aanstaande zondag is de laatste cross (in Baexem) van het seizoen 2017 onder de vlag voor het ASUZ kampioenschap!! Nog enkele leden van de Paradijsracers zullen nog 1 keer alles uit de kast moeten halen om nog belangrijke punten te veroveren voor een plekje op het podium!
In de juniorklasse is het met startnr 2 Sem van Rengs die op een hele mooie 2de plaats staat. Kampioen in de Juniorklasse kan Sem helaas niet meer worden. Wel gaat hij er nog eens goed voor zitten om die 2de plaats netjes vast te houden. Robin Heufs met startnummer 22 gaat er nog alles aan doen om een plekje in de top 10 te bemachtigen. Maar met een 7de en 9de plek de laatste 2 crossen gaat dat zeker goedkomen!!
Coen Holtermans in de Jeugdklasse met startnr 41 staat op dit moment 10de, Coen kan nog een 9de plaats behalen, maar gezien de laatste 2 wedstrijden zijn ze mooi aan elkaar gewaagt!! 
In de standaartklasse met startnr 961 is het Ralf Hendriks die ook de spanning hoog houdt! Ralf staat op dit moment 3de en zal alles moeten geven om dit ook vast te houden!
Iedereen en natuurlijk ook onze overige crossende leden niet te vergeten, die het Net Net Net niet gehaald hebben met het doel wat ze voor ogen hadden, maar wel ozoooo veel inspanning hebben geleverd dit jaar, Suc6 zondag!!!!
Tot aanstaande zondag in Baexem!
Tot 5 november op onze Clubcross!
Tot AUtocroSSSS

Terug naar Nov (2017)