Wist je datjes
27-10-2017
- Dat volgende week zaterdag de eerste deel van de Pewi strip op Pewi.nl komt

- Dat de races in Venray erg vlot verliepen, goed hieraan was dat als ze op de kleine baan reden de autos voor de grote baan al de baan op reden.

- Dat de snelste gewoon weer achteraan start bij de LMV8

- Dat het volgend weekend de world of outlaws world finals zijn in Charlotte van de Sprint Cras, late models en de modifieds. Dat een ticket  op de tribune voor de zaterdag 44 dollar kost en dit goedkoper is dan een tribune plaats bij de WK stockcar. Voor 3 dagen betaal je 89 dollar.
Een week eerder is het in Charlotte een 3 daags race voor het World short track championship waarbij diverse klasse strijden om het kampioenschap en dit zijn coureurs die wekelijks op de 
lokale banen rijden. 

- Dat er op 5 november nog een cross is in Horst.Aanvang is 11 uur en de entree is gratis de cross is aan het peeldijkje.

- Dat met de Florida speedweeks nu ook de midgets 2 dagen gaan rijden. Ze doen dit op Bubba Raceway op 9 en 10 februari.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu


Terug naar Okt (2017)