Camso nieuws
11-09-2017
CAMSO BERICHTEN BANGERSTOX WORLD CHAMPIONSHIP 24.09.2017

1° Op vraag van enkele deelnemers wordt het verbieden van te rijden met de originele benzinebak, bij de Bangerstox, uitgesteld tot begin volgend jaar, zodat we een goede definitie kunnen uitwerken, samen met de piloten, hoe het juist moet.

2° Sommige piloten melden ons, dat het moeilijk is om nog een nieuwe Bangerstox in tijd klaar te krijgen voor het WK. Daarom mogen, ook degenen, welke gekwalificeerd zijn, een gebruikte Bangerstox op de piste brengen.

3° Eerst hadden we gedacht om ook op zaterdag wedstrijden te houden en een deel van de parking buiten te gebruiken. Dit brengt een reeks organisatorische problemen met zich mee en zo kort na de “big one” op 3 september, lijkt het ons beter, alles op 1 dag te concentreren. Ook zal er geen bijkomende parking beschikbaar zijn voor de piloten, zodat de Prive Cars en Sierra Duo GEEN parkeer ticket kunnen krijgen.
ER ZIJN DUS GEEN WEDSTRIJDEN OP ZATERDAG
4° De eerste 3 van het WK zullen NA de wedstrijd opnieuw gecontroleerd worden, om te zien of geen illegale versterkingen aangebracht werden.

5° Het programma zal tegen eind deze week op de site/facebook komen.

Camso speedway

Terug naar Sep (2017)