Autospeedway Posterholt 10-9
09-09-2017
Battle of Limburg saloon stockcar en stockcar 1300
Battle of champs Sprint 1300 en stockrod

Zondag 10 september staan vanaf 11:30 uur weer het nodige vuurwerk op het programma JaBa Circuit Posterholt. De laatste punten zullen behaald gaan worden voor de Finales Baankampioenschappen op 1 oktober.
Naast de Battle of the Champs in de Stockrod en Sprint 1300 klasse zal er ook gestreden worden om de Battle of Limburg in de Saloon Stockcar en Stockcar 1300.
De jeugdige onder ons gaan het gevecht aan in de MiniStox. Close racing met spanning en sensatie. Daar naast zullen de formule wagens Formule Toyota aan de start verschijnen. Deze klasse de Formule 1 klasse van de Autospeedway.
Een vol programma zal worden afgewerkt op het Limburgse Circuit te Posterholt onder de PAC organisatie. Organisatie alsmede de vele vrijwilligers hebben alles uit de kast gehaald om er een mooie racedag van te maken. Super werk allen. Wij als #PromoTeamJabaCircuitPosterholt zullen op onze wijze de Autospeedway op dit mooie circuit gaan promoten.
Op de laatste race op 1 oktober zullen dan ook onze #PromoTeamJabaCircuitPosterholt stickers tegen een klein bedrag te koop zijn om zo onze sport te promoten.
In 2018 zullen wij als #PromoTeamJabaCircuitPosterholt een wisselbeker ter beschikking stellen aan het meest verdienste Team. Iedereen kan dan een stem uitbrengen wie hiervoor in aanmerking dient te komen. Kan zijn voor nieuw race talent of als gezelligste Team of als sportieve rijder(ster). De Fans beslissen. Meer info volgt nog...
Dus kom morgen allemaal naar het JaBa Circuit Posterholt.
Aanvang 11:30 uur
NEXT EVENT #PromoTeamJabaCircuitPosterholt
Het #PromoTeamJabaCircuitPosterholt zal op zondag 17 september met diverse Autospeedway bolides aanwezig zijn op Nederweert Raceom de Autospeedway te promoten. (http://race-experience.weebly.com/)
Kom allen kijken...
#PromoTeamJabaCircuitPosterholt

Terug naar Sep (2017)