Wist je datjes
18-08-2017
-Op vrijdagavond 18 augustus a.s. kan er worden gekart van 17:00 uur tot 22:00 uur op Raceway Venray . Coureurs, monteurs en fans kunnen tegen elkaar strijden als opwarmer voor het weekend. De kosten voor één heat karten (15 minuten) bedraagt €17,50 per persoon.

- Dat er maar liefst 29 bangerstox zijn ingeschreven op Texel voor de wedstrijd van aanstaande zondag, dat is bijna het dubbele van het speedweekend.

- Dat de Micro F2 al een grote klasse aan het worden is in Engeland, zo stonden er voor voor zondag in Northampton maar liefst 24 ingeschreven.

- Dat er met het WK stockcar F1  in Ipswich 2 uur entertainment zal zijn voor de wedstrijden. We zijn benieuwd want we weten dat Spedeworth daar goed in is.

- Dat er in 2018 een Ford escort banger meeting is in Hednesford.

- Dit weekend de WK saloon stockcar is in Cowdenbeath, wat weer een spektakel zal zijn. Helaas geen Hollanders maar dat zal in de toekomst wel veranderen.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Aug (2017)