Wist je datjes
14-08-2017
- Dat  de inschrijving open is  voor de Bangers en 2 ltr Saloons op 2 september speedway Emmen.
En dat 3 september de 2ltr Saloons een demodag rijden op NNO Terapel!
Op Emmen zullen op 2 september de unlimited en de 2 liter bangers aan de start staan. De eerste Ford taunus is al gespot.

- Dat Europees kampioen  stockcar F1 Nigel Green 445  aankomend weekend aan de start staat in Venray voor de World Cup.  Hij komt echt uit een racefamilie want broer Jamie Green rijdt in de DTM en werd vorig jaar derde in het kampioenschap terwijl hij in 2015 tweede werd. Jamie begon zijn op zijn 10de in  de Brisca Ministox waar hij het Brits kampioenschap won in zijn eerste seizoen.


-Wie van zijn vorige raceweekend in Groot-Brittannië nog munten van 1 pond heeft meegenomen, moet voor 15 oktober terug om ze nog te kunnen uitgeven. Op die dag wordt de munt definitief vervangen door een nieuwe variant de pond die op de euro lijkt.

- Dat oud vrije standaard top coureur Simon Peetoom gisteren een wedstrijd reed in de superstandaard in Sint Maarten en meteen de finale  op zijn naam schreef.

- Dat het aanstaande zondag 20 augustus de tweede wedstrijd is in Texel, aanvang 12 uur. Het speedweekend in 2018 is 14 en 15 juli.

-Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu


Terug naar Aug (2017)