Wist je datjes
03-07-2017
- Dat aankomend weekend saloon stockcar coureurs Jeremy van de Kraats 16, 
Robin van Brenk 87 en Frankie Van Riet  32 aan de start staan tijdens het Skegness voor het UK open in de saloons. Er komen ook diverse Hollandse F2  rijders aan de start, later deze week een deelnemerslijst op Pewi.
Allen namens Pewi succes.

- Dat de Nederlander Joep Brouwers met het speedweekend de Eaton familie trophy heeft gewonnen tijdens het speedweekend op Ipswich wat een top prestatie is. 
Bij de national Hot rods werd  Engelsman Chris Haird voor de 3de keer wereld kampioen. 

- Dat de races afgelopen zondag erg spectaculair waren in Blauwhuis en dat het publiek ogen te kort hadden. Bij de F2 won Toon Schut de finale en bij de F1 Gosse Hoekstra die trouwens zondag ook over zijn dak is gegaan.

- Dat het aankomend weekend NK autocross is in Rosmalen en dat de wedstrijden beginnen om 9.30 uur.

- Dat Crozz fotograaf Mark Bremer geen fotos meer maakt op Blauwhuis omdat hij voort daar omroeper is. Zijn broertje Jelmer reed zondag in Blauwhuis mee in een huurauto van Henk Heins in de F2. 2 Keer reed hij uit alleen in de 3de manche  sloeg hij over de kop en was dat het einde van zijn eerste racedag in een F2.

- Dat de rookie rods van Lelystad zondag rijden in Ter Apel. En in Sint Maarten zijn de V buggys te gast een leuke kids klasse 

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  


Terug naar Jul (2017)