Wist je datjes
30-06-2017
- Ondanks de hevige regenval in de provincie Friesland, heeft op Blauwhuis speedway de drainage de test doorstaan. Het terrein is in goede conditie en wedstrijd waardig.

- Op verzoek van diverse stockcar F2 coureurs willen ze  op 26 augustus de F2 coureurs uitnodigen om te komen rijden op de kleibaan in Nieuw Vossenmeer. Er moeten minimaal 16 autos aan de start staan. We kunnen proberen om dit weekend 2 dagen te rijden, dit is afhankelijk van het tijdschema op zondag. Laat maar horen wie er wil rijden. De inschrijving start binnen 2 weken.

- Dat William Vriend de Gouden helm en de blikken bier  in de rodeo won. Hij had wel geluk dat Jesse de Graaf die ver aan de leiding lag in een an de laatste ronde door een achterblijver werd uitgeschakeld. William had trouwens ook al de blikken bier in Wervershoof gewonnen.

- Dat op 23 juli de ELMS weer rijdt op het midland circuit in Lelystad. Rijders zich op kunnen geven via Wim Moonen 06 54727034

- De kevers zondag te gast zijn in Blauwhuis en er maar liefst 20 zijn ingeschreven tot nu toe.

- Dat er op 23 juli in Warton een all metro banger meeting is. Met de metro begon het tijdperk van de kleine banger en nu is de micro bangers de grootste klasse in Engeland onder de bangers. Er zijn voor Warton nu 20 metro bangers ingeschreven.

- -Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  

Terug naar Jun (2017)