Camso nieuws
11-05-2017
1° BANGERSTOX: ZEER BELANGRIJK !!!!!!!!
- Na de heftige acties, tijdens het Paasweekend, van Bangerstox 161 en 203, vinden we het nodig om de spelregels wat te veranderen. Wij herhalen, dat wij vinden, dat deze acties op de limiet waren, maar toch nog binnen de regels, van toepassing op dat moment.
Nochtans vinden wij, dat dergelijke acties gevaarlijk kunnen zijn en niet op hun plaats zijn bij de Bangerstox. Daarvoor zijn de Big Bangers.
Vanaf nu zijn acties, ook wanneer ze onvrijwillig zijn, welke wij vinden, die niet in de klasse van de Bangerstox thuishoren, verboden en zullen bestraft worden met een uitsluiting voor 1 reeks, voor de rest van de organisatie, voor 1 of meer manifestaties; dit is te beoordelen door de wedstrijdleiding.
In alle omstandigheden moeten de piloten ervoor zorgen, dat ze controle over de auto zo behouden, dat dit niet de oorzaak kan zijn van een “hit”, waarbij een andere deelnemer gevaar loopt om gekwetst te worden.

- De keurmeesters bij de Bangerstox hebben ons medegedeeld, dat strenger zal toegekeken worden op mogelijke versterkingen, welke onreglementair zijn.

- De eerste 20 van de stand van het kampioenschap bij de Bangerstox, na 14 mei, zijn automatisch gekwalificeerd voor de Finale van het Wereldkampioenschap Bangerstox, op 24 september. De anderen kunnen zich kwalificeren, via 2 last chance qualifiers.

- De Bangerstox zullen zich opnieuw, zoals op 6 maart, moeten beperken, in de plaats, welke ze innemen.

- De plaats, dicht bij de ingang van de piste, is voorbehouden voor de Big Bangers (de eerste 2 rijen aan de overkant van de gang, waar het Wolf Team staat.)

- De inschrijvingen voor de PRE 1990 worden op 14 mei afgesloten en worden dan definitief. Er zijn nog 4 piloten, welke een abonnement Bangerstox hebben, maar nog niet ingeschreven zijn. Na 14 mei kunnen ze niet meer inschrijven.

2° PRIVE CARS:
- Er zijn GEEN parkingtickets voor de Prive Cars, noch op 14 mei, noch op 18 juni.
- Op 18 juni kunnen we maximaal 90 Prive Cars aanvaarden.
3° CAMSO HOT RODS en LIGHTNING RODS:
Omdat er te weinig auto’s zijn, om ze apart te laten rijden, worden ze op 14 mei samengevoegd. 
De CHR starten eerst (aan de startlijn) en de LR direct erachter, zodat het enige tijd duurt, voordat de snelste CHR de LR inlopen en aldus waarschijnlijk het veld wat meer uit elkaar is. Wij zullen ook op tijd verwittigen via de radio, wanneer de snellere autos eraan komen.

Camso speedway

Terug naar Mei (2017)