Inschrijfdag Foute Cross 2017
31-01-2017
Op zaterdag 4 februari 2017 kun je je inschrijven als deelnemer voor de Foute Cross en kun je een mooie plek op de camping reserveren. Ook dit jaar weer op onze locatie aan de Benedeneind NZ 344 in Benschop. De deuren gaan open om 13:00 uur! Er zal natuurlijk ook weer getost worden op welke dagen de oneven en even nummers van de Lopik 500 rijden en we hebben weer gezellige muziek en van alles op het gebied van eten en drinken.

De volgende klasses zullen dit jaar meecrossen: Lopik 500, Jeugdklasse, Stockcar F1, NK Bangerstox , NK Driewielers, NK Bangers, Micro Bangers, Sierra Duo’s, KidsCross en de Caravanrace!

Kun jij ook niet wachten om in 2017 (weer) mee te crossen tijdens het grootste autosport spektakel? Zorg dan dat de Foute Cross inschrijfdag vast groot in je agenda staat!

Pre-inschrijving deelname Foute Cross!
Leuk dat je mee wilt crossen!
Wat is het voordeel van online pre-inschrijven?

Minder lange wachtrijen tijdens de inschrijfdag op 4 februari! Jouw gegevens zijn dan namelijk al bij ons bekend. Op deze dag wordt jouw inschrijving gecontroleerd, geregistreerd, afgerekend (bij voorkeur per pinbetaling) en dus definitief afgerond. Elke deelnemer dient zich op 4 februari persoonlijk te legitimeren met zijn originele rijbewijs. Jeugdklasse met een origineel ID.

Klik hier om naar de Pre inschrijving te gaan

Terug naar Jan (2017)