NNO Ter Apel nieuws
24-01-2017
De start van het nieuwe ovalracingseizoen 2017 komt langzaam dichterbij. De wedstrijddata van de NNO waarin gestreden gaat worden om het Nederlandskampioenschap en NNO Clubkampioenschap waren al een tijdje bekend. Nu zijn een aantal gastklasses en extra titelwedstrijden ook bekend.
Zo verwelkomen we op verzoek van diverse coureurs zowel de Midland Hotrods als de Rookie Rods die normaliter actief zijn op het ovale asfalt in Lelystad komend seizoen 2x als gastenklasse.

Daarnaast krijgen de Bangerstox coureurs naast de autocrossdag ook de gelegenheid om tijdens een van de reguliere ovalraces hun kunsten te vertonen. Een zeer laagdrempelige instapmogelijkheid om autosport te bedrijven.
In samenwerking met Spedeworth Motorsports heeft de NNO tijdens het speedweekend op 2 & 3 september naast de Dutch Open titel, het Europees Kampioenschap 2litre Hotrods mogen toevoegen aan de kalender. Hiermee zullen ongetwijfeld nog meer Britse coureurs de weg naar het circuit in Ter Apel weten te vinden.

Uiteraard staan ook de grote wedstrijden als de EuroMaster of National Hotrods en de Gouden Helm in de BMW 325i e36 CUP weer op de wedstrijdkalender.
Aanstaand weekend zullen we als NNO Ter Apel ook te vinden zijn op de Racing Expo in Leeuwarden. Haal hier uw raceagenda voor 2017!

Terug naar Jan (2017)