Camso banger nieuws
23-01-2017
Hallo Roland

Na aanleiding van de gebeurtenissen van afgelopen weekend kom ik nog even terug op ons gesprek van gisteren middag....
Zoals ik gisteren al zei word ik telkens op een of andere manier gezocht door Jimmy Carmoy, wat hij tegen mij heeft weet ik niet , zegt hij ook niet.
Ik heb de afgelopen jaren heel veel moeten slikken van hem en ben daar nu klaar mee.
Ook het feit dit IK telkens maar moet bewijzen dat het een en ander is gezegd / gebeurd , ondervind ik als een vorm van wantrouwen naar mijn persoon toe.
(OPMERKING VAN CAMSO: HET IS NOOIT VERKEERD ALS ORGANISATOR OM DE VERSIE VAN DE ANDERE ZIJDE EN VOORAL VAN BUITENSTAANDERS TE HOREN. SOMS GEEFT DIT EEN ANDERE BLIK OP HET GEBEUREN)
Daarom heb ik besloten mijn funtie als CAMSO Bangermanager neer te moeten leggen.

Ik hoop dat je snel iemand vind, en ik heb aan de keurmeestersgroep gevraagd om intact te blijven, want ik zou het jammer vinden als de Bangerscene in Warneton kapot gaat.
Ik zal waarschijnlijk dit seizoen toch nog wel in Warneton komen kijken , ik betaal wel gewoon de entree, want ook jou kacheltje moet tenslotte blijven branden .

Groetjes
Gertjan Roomer

HIERBIJ DANKT CAMSO GERTJAN VOOR DE JARENLANGE SAMENWERKING.
MAAR WE MOETEN VERDER: BANGERRACING IN WARNETON GAAT GEWOON DOOR.
INDIEN IEMAND ZICH GEROEPEN VOELT OM GERTJAN OP TE VOLGEN, LAAT HET ONS WETEN. ALLEEN MENSEN, WELKE BIJ HET BANGER GEBEUREN BETROKKEN ZIJN. CONTACTEN MET ENGELAND KUNNEN MAKEN OF HEBBEN IS NATUURLIJK VAN VOORDEEL.
VOORLOPIG KUNNEN DE INSCHRIJVINGEN VOOR 5 MAART GEBEUREN NAAR info@camso.com

Terug naar Jan (2017)