Geen winterstop voor Pewi.nl
30-12-2016

Is het in de Nederlandse en Belgische speedway winterstop, dat betekend nog niet dat het bij Pewi.nl winterstop is. 

Op dit moment zitten Frans en Magda weer in Nieuw Zeeland en we zullen dan ook een aantal keer weer fotos en  mooie verhalen ontvangen van de speedway in Nieuw Zeeland. Als het weer mee zit zit Pewi.nl volgende week in Standlake in Engeland

Een maand later gaat TWSP naar Amerika waar we ook weer fotos van zullen zien. Ook Pewi Peter en Boschje gaan naar USA !!!


Daarnaast natuurlijk ook deze winter weer volop history met fotos en filmpjes van de oude tijden. Ook gaan we weer de nieuwe auto van het jaar verkiezing doen en dit jaar heeft een sponsor een mooie prijs voor de winnaar, hierover later mee.

Daarnaast hebben we nog een aantal leuke dingen voor de site met o.a een paar mooie documentaires en top filmpjes van speedway.


Natuurlijk hebben we gewoon ook het nieuws van promoters en van de wereld van de autospeedway.  En heb je zelf nieuws is dat altijd welkom en kun je dit naar peter@pewispeedway.eu mailen.


Met al ook deze winter is Pewi.nl er weer voor de autospeedway/cross fan !!!


Namens Pewi.nl bedanken we dan ook iedereen  die 2016 voor ons een succesvol jaar maakt, van fotograven, promoters tot aan coureurs die onze site promoten . En iedereen een fantastisch gezond 2017


Pewi.nl 


Terug naar Dec (2016)