Wist je datjes
21-12-2016
- Bas Berkhout in de rodeoklasse op Sint Maarten  al jaren rijdt met een grote mercedes. Maar als de weersvoorspellingen volgend jaar slecht zijn Bas met een andere auto aan de start zal staan namelijk een VW passat lijkenwagen ( zie foto) 

- Dat de Engelse stockcar F1 couteur Tom Harris weer  met de Chili Bowl gaat meerijden in Amerika in januari. De wedstrijd is de grootste en bekendste indoor wedstrijd in USA voor de midgets en er komen top speedway coureurs uit USA. Canada, Nieuw Zeeland Australie en Engeland.

- Dat Emmen speedway het jaar in stijl heeft afgesloten met ruim 250 autos aan de start en vuurwerk. Het publiek was ook massaal op de laatste wedstrijd afgekomen wat laat zien dat je geen dure race autos nodig hebt om volk te trekken.

- Het viel al op dat met de Blue Oyster in Emmen  dat banger coureur Leo Zwaan er niet was. Hij zat toen in Kings Lynn en heeft daar een saloon stockcar gekocht waar hij volgend jaar mee aan de start zal staan in Emmen.

- Dat 2de kerstdag voor de laatste keer ooit de Van Bangers in Wimbledon rijden en er een mooi veld van 34 Vans is ingeschreven dus spektakel gegarandeerd.

- Dat 2 paasdag de Balken in het programma zitten bij de jaarlijkse autocross in Baarle Naussau

- -Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu 


Terug naar Dec (2016)