Steun team Buitenpost
15-12-2016
Hallo allemaal,

Klik hier om naar de  Facebook pagina om Stockcarteam Bûtenpost #86 weer de baan op te helpen. Wij hebben als vrienden/fans een aantal mensen bereid gevonden te helpen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Samen willen we proberen om team buitenpost na de brand weer de baan op te helpen. Team buitenpost heeft de laatste jaren al heel wat pech gehad, eerst kreeg coureur Edwin Ploeg een zware schouder blessure waardoor ze langere tijd niet full time konden rijden. daarna kreeg team baas Henk Dijkstra een zwaar beschadigde duim bij een bedrijfsongeval. In september wist Edwin nog een overwinning op zijn naam te schrijven maar tot slot van seizoen 2016 bij de laatste wedstrijd op blauwhuis raakte de stockcar zodanig beschadigd dat deze total loss werd verklaard en niet weer op de baan kon. Na veel werk en overleg besloot Henk een nieuwe stockcar aan de schaffen. Hier werd vanaf november hard aan gewerkt om de auto klaar te krijgen voor de Racing EXPO Leeuwarden om daar hun nieuwe stockcar te showen. Heel het team was enorm trots op hun nieuwe juweel maar tot overmaat van ramp brak er afgelopen maandag 12 december een grote brand uit in de loods waar de stockcar stond. Binnen een korte tijd schoten de vlammen uit het dak en was al snel duidelijk dat de stockcar en al het materiaal en gereedschap niet meer te redden was. Dit heeft voor Henk Dijkstra en zijn vrouw Carol enorm veel impact en die zijn nu eerst bezig om privé en zakelijk alles weer wat op de rit te krijgen. Er zijn al erg veel telefoontjes en berichtjes binnengekomen van mensen die willen helpen met materiële en financiële steun. Daardoor zijn wij op het idee gekomen om dit op te zetten en willen we proberen om hun zorgen over de hobby deels weg te nemen en samen met iedereen proberen om zoveel mogelijk materiaal en financieel te verzamelen. Wij hopen dat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken en bereid te vinden om team buitenpost te ondersteunen en het team zo snel als mogelijk is weer op de baan te krijgen.

Na overleg met Team Buitenpost willen we graag 1 verzamelpunt houden. onder het motto:  SAMEN STAAN WE STERK 

Ook zullen wij aanwezig zijn op de Racing EXPO Leeuwarden

Denk er goed om dat het nu bij Team Buitenpost gebeurt is, maar het kan iedereen overkomen en dan moeten we elkaar helpen. 

Wilt u Stockcar team Buitenpost een warm hart toe dragen neem dan contact met ons op. 

helpteambuitenpost@gmail.com
z.s.m. volgt er een bank rekening nummer voor de financiële hulp.

Wij willen laten weten dat team buitenpost met minder dan 0 weer op moet bouwen dus met alle hulp zijn wij erg blij daaronder te verstaan materieel of financieel.

ALLE KLEINE BEETJES HELPEN 

Namens: 
Richard Minnema
Jan van der Iest
Appie Maris

Terug naar Dec (2016)