Wist je datjes
14-12-2016
- Dat de Foute Cross dit weekend op de  Megatrucks festival in de Brabanthallen in Den Bosch staan en dat ze vrijkaarten verloten voor de Foute Cross 2017 !!

- De  Camso V8 huurauto van Wim Verloo is voor het complete Warneton seizoen verhuurt aan de duitse coureur Marcel Bernd!!

- De FAC Blauwhuis  kon kiezen, of verlichting op de crossautos of een lichtinstallatie. De organisatie heeft gekozen voor de laatste optie. Voor het aanstaande seizoen wil Speedway Blauwhuis beschikken over een eigen lichtinstallatie.

- De laatste wedstrijd van het jaar in Warneton in style is afgesloten. Bij de bangers waren er diverse megaklappers en de bangerstox was zeer spectaculair. En ook bij de privercars en super privercars waren de wedstrijden spannend met wedstrijden die op de stereep beslist werden.

- Dat zaterdag de laatste wedstrijd van het jaar is op het continent en dat is op Emmen speedway. Daar rijden de unlimted Bangers, micro bangers,bangersstox en de saloon stocks hun laatste wedstrijd van het jaar. De wedstrijden beginnen om 12 uur.

-Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu 


Terug naar Dec (2016)