Verslag WK bangers Ipswich
29-11-2016
Op zaterdag ochtend 19 november zijn we met 9 man vertrokken richting Ipswich waar Kevin en Klaas reden tijdens de (rookie) Banger World Final, na geplaatst te zijn door ASE.

Klaas reed met een auto gebouwd door Cecil, ook wel bekend van het tv programma Banger Boys. Kevin reed met een auto klaargemaakt door Babyface.
Het was voor de toeschouwers een spectaculaire avond met veel actie waar sinds een aantal jaar ook omgedraaid mag worden in de bochten, dus eigenlijk een versie van de “grote world final” met kleinere auto s.

Met +- 65 auto s op de baan beloofde de world final een spannende en lange race te worden, helaas was het voor Kevin van korte duur door problemen met zijn benzine pomp en viel uit zonder een complete ronde te rijden.
Daarintegen kan Klaas terugkijken op een mooie World Final race, waarin hij het net niet voor elkaar kreeg te finishen maar leuke rondes heeft kunnen draaien. De rest van zijn avond was ook om over te spreken, echter niet kunnen afsluiten met een knal omdat hij door een misverstand de DD niet mocht rijden. Dit mocht echter de pret niet drukken!

Kevin heeft na zijn mislukte World Final toch nog een allcomers kunnen rijden en daar toch nog zijn plezier uit kunnen halen middels een harde followin uit de te delen.Al met al was het een gezellig weekend met z’n allen en voor herhaling vatbaar.

Kevin Oonk
Foto Dan Stacey

Terug naar Nov (2016)