Autorodeo Nieuwleusen
23-08-2016
Al voor de 48e keer dit jaar:

De autorodeo van Nieuwleusen. Dé bakermat van de autorodeo in Nederland! Voor het eerst georganiseerd in 1967 en sindsdien jaarlijks een groot succes!

De inschrijving staat al jaren alleen open voor Nieuwleusenaren en dit jaar   zijn er maar liefst 157 deelnemers uit het dorp!

Alhoewel, de 157e deelnemer is nog niet bekend aangezien deze auto geveild gaat worden.

De veiling begint op 24 augustus en eindigt 2 september om 19:00 uur en de hoogste bieder mag de volgende morgen instappen in de Oranje Volvo 460.
 Deze deelnemer hoeft dus niet uit Nieuwleusen te komen. De enige voorwaarden zijn 18 jaar of ouder en een geldig B-rijbewijs.

Als bedrijf kan je je bedrijf ook promoten door een plek te kopen op de auto. De volledige opbrengst gaat naar de Stichting Motorrijders gaan voor Gehandicapten Nieuwleusen. Een heel goed doel dus. Meer info hierover kan je vinden op www.autorodeoveiling.nl

De rodeo begint om 11.00 en we sluiten de middag af met een mooi tentfeest!  De entree is slechts € 5,00 p.p.    in de voorverkoop en € 7,00 aan de baan (de entree tot 18 jaar is zelfs gratis)

Je bent van harte welkom om te komen kijken midden in Nieuwleusen en de auto kan je het best parkeren bij de sporthal de Schakel, Kon. Julianalaan 10, 7711 KK Nieuwleusen
Terug naar Aug (2016)