Wist je datjes
04-08-2016
- Aanstaande zaterdag de grote dag is voor Kollum want dan wordt de NK vrije standaard verreden en de NK rodeo en een Qualifier voor de Ronald Morien F2 Supercup. En voor de eerste keer rijden de stockcar F1 op de korte baan

- De Engelse banger coureur Boxer Jack afgelopen zondag voor de eerste keer in de 2 liter stockcars op Arena Essex reed en dit meteen goed deed ook want hij won alle races van de dag. De 2 liter stockcars op Arena Essex is een goedkopere variant van de saloon stockcars, deze klasse rijdt ook op Ringwood.

- Dit weekend een mooi weekend racen in Posterholt is met zaterdag de Europees kampioenschap voor de midgets, zondag strijden deze voor de Peter Scheepens Memorial. De stockcar F2 zullen zondag strijden voor de Gouden Helm. De wedstrijden beginnen zaterdag om 13.30 uur en zondag om 11.30 uur.

- De semi final voor de stockcar F1 in Sheffield gewonnen is door Rob Speak. Tweede werd Math Newson voor Stuart Smith Jr en Dan Johnson.Entertainer  Mick Sworder werd vijfde.

- Dat er aanstaande zaterdag voor Coventry 78 stockcar F1 zijn ingeboekt de wedstrijden. De wedstrijden beginnen mede hierom om 5.30 uur en om 5 uur is er al een Ladys race

- Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  


Terug naar Aug (2016)