Wist je datjes
28-06-2016
- Er was afgelopen zondag een mooi veld van 24 LMV8 in Venray en het was Patrick van Eck die de LMV8 cup pakte voor Frank Wouters en Jos Kuijpers na een hele mooie spannende race. Kans hebber Barry Maessen viel uit met technische problemen.

- De seizoen start van Smallfield is goed verlopen er waren rond de  70 micro bangers en was veel plubliek, zoveel wat ze al in jaren niet gezien hadden op deze old skoal dirt track.

- Dat met de EK bangers Rally legende Endy Walraven aan de start zal staan

- Aanstaande zaterdag de test wedstrijd voor de stockcar F1 op de korte baan is. De belangstelling is goed want er zijn nu al 24 stockcar F1 ingeschreven. Tevens is dit een mooi weekend om naar het noorden te komen want zondag is er ook een wedstrijd in Blauwhuis.

- Er stonden afgelopen zondag 20 stockcar F1s aan de start in Venray. Nieuwkomer was Gert Elzinga die de auto van Keith Murdoch heeft gekocht, ook Frank Wouters reed al mee in de auto van team Baarlo.
De finale werd gewonnen door Gert Jan Keijzer voor Evert van de Berg en Roy Maessen


- Een wist je datje wat we vorige week waren vergeten.Bij de autorodeo van Oudleusen gaf team stoornis een aparte prijs weg. Ze gaven 2 broden weg deze gingen  naar de brood rijders, dit zijn coureurs die niet willen botsen.

- Heb je zin in wat gezelligs, dit weekend het weer Bentelo is met een gezellige avond in de feest tent op zaterdag. Zondag natuurlijk weer de jaarlijkse banger race die zondag om 10 uur beginnen.

- later deze week nog een wist je datjes hebben

-Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  


Terug naar Jun (2016)