Wist je datjes
22-06-2016
- Er waren afgelopen zondag 11 Camso V8s aan de start in Warneton. De Camso cup werd gewonnen door Wim Moonen voor Xavier Vandermeersch en Wim Verloo.

- In Engeland zie je regelmatig een stockcar of ministox met een wit vlak achterop met daarop een zwart kruis. Dit betekend dat dit een rookie is en dat je die niet mag duwen, jullie webmaster wist dit nog niet.

- Dat ook Boschje de Pewi app op zijn telefoon heeft.

- Het gaat langzaam maar toch groeit de lightning rod klasse in Warneton. Afgelopen zondag stonden er 10 autos aan de start en het was Timo van Impe die de 2 heats en de finale op zijn naam zette. Timo is een zoon van Patrick van Impe die vroeger hot rods reed in Baarlo.

-  De veiling van stockcar-items van de bolide van meervoudig wereldkampioen Ron Kroonder heeft 650 euro opgeleverd wat is overhandigd afgelopen zondag op Lelystad aan stichting Opkikker.

- Aanstaande zondag de eerste wedstrijd van het jaar op de bekende bangerbaan van Smallfield in Engeland is dit jaar. Het zag er even naar uit dat Smallfield ging sluiten nadat racequip niet verder ging als promoter na het verhogen van de huur. Maar gelukkig een paar lokale mensen hebben het overgenomen en zo gaan hun aanstaande zondag het seizoen 2016 van start met micro bangers.


- De pre 90 bangerstox afgelopen zondag een succes was, wat stond er mooi matriaal aan de start, fotos tuurlijk op pewi.nl


- Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   
Terug naar Jun (2016)