Wist je datjes
30-05-2016
-Reünie Stockcar F1 coureurs NACO en ACON (Zuid-Limburg). Er komt een reunie voor de stockcar rijders van toen, oud rijders voor meer info mail stockcarreunie@outlook.com

- Broederliefde
Remco  en Dylan van Wezel rijden eigenlijk een keer per jaar tegen mekaar en dat is bij de micro bangers op Emmen. Vorig jaar reed Dylan van Wezel Remco plat dit jaar zag Remco zijn kans om revanche te nemen en reed Dylan plat die even de weg kwijt was. Echte broederliefde noemen wij dat. Maar nu is de vraag wat doen ze volgend jaar een keer samen  rijden of mekaar plat rijden.

- Pewi.nl zal de volgende 2 weekenden in Engeland zitten. Aankomend weekend zitten ze bij het afscheid van Speedy Reed op Kings Lynn en op de all cortina meeting ( taunus ) op Arena Essex. De week erop 2 dagen Skegness met op zaterdag De British final voor Stockcar F1 met support van de ministox en de V8 stockcars en op zondag  naar de All bleubird banger meeting met support van de saloons.Natuurlijk voor jullie wordt het weer genieten van de fotos

- De ACO ( Noord Hollands kampioenschap autocross ) zou dit weekend voor de eerste keer rijden, maar door geen locatie is er geen cross. De eerst volgende cross is op 19 juni in Winkel.

- De unders bangers afgelopen weekend hadden een groep van net iets meer als 20 autos maar hebben toch voor heel veel sensatie gezorgd. De 2 heats was volop spektakel met compleet platte autos ( zie fotos Pewi.nl ). Hopelijk doet ASE Emmen volgend jaar weer een unders meeting.

- Heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu 




Terug naar Mei (2016)