Open NK Rodeo te Sint-Maarten
27-05-2016
Acon Autocross klaar voor 2 e Open Nederlands Kampioenschap Rodeo.

Op zondag 12 juni 2016 zal op het geheel gerenoveerde circuit aan de Breelandseweg 17 te (1744 HH) Sint Maarten het tweede Open Nederlands Kampioenschap Rodeo worden gehouden.

Het is de organisatie veel aan gelegen om dit kampioenschap wederom te laten slagen.In 2015 ging het kampioenschap naar Jesse de Graaf. Dat zal dit jaar waarschijnlijk niet gebeuren, want hij is overgestapt naar de SuperStandaard klasse. Wie zal de nieuwe kampioen worden.

Om het kampioenschap nog aantrekkelijker te maken heeft het bestuur van de ACON Autocross besloten om ALLE Rodeo rijders die meedoen aan dit kampioenschap voor deze wedstrijd een startgeld te geven van € 25,00.
Tevens is het prijzengeld voor de finale VERDUBBELD en zijn ook het aantal bekers en aantal finaleprijzen fors verhoogd. Heel aantrekkelijk dus.

Ook is er dit jaar een forse WISSELBOKAAL te winnen. Deze is beschikbaar gesteld door VOS MINICARS uit ALKMAAR. Een prachtig gebaar.

De Miss crossen zijn nu al nerveus, het circuit ligt er prima bij. We gaan voor mooi weer dus wat houdt u tegen om op 12 juni 2016 naar Sint Maarten (NH) te komen.

Wij verwachten veel publiek en natuurlijk veel (RODEO) rijders.

Natuurlijk is de entreeprijs weer keurig op 8 euro gehouden. Kinderen tot 12 jaar betalen 2 euro.Parkeren en het full colour programmaboekje zijn gratis. De aanvang van de wedstrijden zijn gesteld op 11.30 uur. De finales zijn uiterlijk 18.00 uur afgerond

Namens het bestuur

Hans Kruijer – Secretaris

Commissie PR en Reclame


Terug naar Mei (2016)