Neewieert on wiels race-experience
26-05-2016
Op zondag 18 september organiseren wij voor de 5e keer de Neewieert on wiels race-experience in het centrum van nederweert. Tijdens dit evenement laten wij bezoekers kennis maken met vele verschillende soorten auto/motorsport voertuigen uit binnen en buitenland middels een stati show. Helaas is het door ruimtegebrek en vergunning technisch niet mogelijk om een demo arena te realiseren.

Aangezien dit ons 5e jaar word dat wij dit organiseren willen wij groots uitpakken en dit is ook al te merken aan de interesse die we dit jaar weer hebben zo hebben wij deelnemers uit de autospeedway zoals LMV8, Saloonstockcar, Stockcar F2, Midgets. Maar ook deelnemers uit de tractorpullingwereld, dakar, rallyvoertuigen etc.

Met dit evenement maken wij onderdeel uit van een groot voertuigen evenement Neewieert on wiels Dit evenement staat goed bekend bij bezoekers en deelnemers en zal ook voor een groot aantal bezoekers zorgen.

Mocht je zin hebben om als team aan ons evenement deel te nemen geef je dan snel op via de website : http://www.race-experience.weebly.com

Deelname is geheel gratis


Terug naar Mei (2016)