Wist je datjes
24-05-2016
- Afgelopen zaterdag reden de stockcars F1 in Meerkerk met een leuk groepje van 12 rijders. Ze zorgde voor leuke wedstrijden, wat opviel dat er ook diverse beginnelingen reden op Meerkerk. Natuurlijk is een baan al Meerkerk ideaal om te beginnen in de stockcar F1 omdat je in een kleiner veld rijdt. In eptember of oktober organiseert EZHACO nog een wedstrijd in Meerkerk.

- In Engeland zijn ze al erg populair de Micro bangers. Maar ook op het continent begint het een succes te worden, aankomend weekend rijden ze zondag 29 mei op Emmen en in het Belgische Lebekke.

- 16 Stockcar F1 reden op Lelystad die weer voor leuke wedstrijden zorgde. Uiteindelijk was het Johan Catsburg die de finale won voor Ron Kroonder.

- Nieuwe junior klasse in de autocross de junior buggys, deze reden afgelopen zaterdag in Kerkdriel . Autos waren erg aan mekaar gewaagd wat mooie wedstrijden opleverde. Een leuke toevoeging voor de autocross.
Qua techniek is de klasse gebaseerd op een sprinterframe en mag er een motor aanwezig zijn met een maximale cilinderinhoud van 600cc. Meerdere motoren is niet toegestaan, maar aandrijving op alle 4 de wielen daarentegen wel. Wil je niet met aandrijving op alle wielen rijden, mag dat ook en zal er een gewichtscompensatie zijn om dit nadeel als voordeel te kunnen zien.

- 16 en 17 Juli is het weer speedweekend in Texel. Gastrijders in de Stockcar F1- en Rodeoklasse kunnen zich aanmelden voor het Speedweekend op http://www.mabclub-texel.nl/autocross.php Weer er snel bij want vol is vol

- GEZOCHT!!

MINIMAAL 4 A 5 HECTARE WEILAND klei

Omgeving Waddinxveen
Omgeving Hoekse Waard
Omgeving Maasdijk
Omgeving Waardenburg

ben jij eigenaar van zon perceel? Ken jij iemand die een perceel heeft?Wie iets weet stuurt een mail naar info@ezhaco.nl

Alle locaties uiteraard welkom maar wel met contact personen van het perceel..

Is voor meerdere jaren...

-Heb jij ook een wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu 
Terug naar Mei (2016)