Weekendje Engeland deel 2
26-02-2016

De oval racewereld bestaat niet alleen uit de bangers en de stockcar F1 en dus voor liefhebbers van andere klasse zijn er ook leuke weekenden om heen te gaan hieronder staan er .


Ipswich speedweekend 2-3 juli

Dit is een fanatisch weekend autospeedway voor de liefhebber. Het gaat over 2 dagen en zaterdag is voor Engelse begrippen een lange dag die begint om 12 uur tot 22 uur met wel een uur pauze erin. Er is weer een mooi  programma gemaakt want naast dat de national hot rods hun jaarlijkse WK rijden op Ipswich rijden nu ook de 2 liter hot rods en de Lightning rods hun WK. De stock rods zullen hun Europees kampioenschap rijden terwijl de stockcar 1300 de British rijdt. Daarnaast rijden ook de classic  hot rods een klasse die een must is om te zien, en op zaterdag zal er een team race zijn voor de mirco bangers. Met al een heel mooi programma met heel veel raceuurtjes. Natuurlijk rijden de superstox en de historic saloon ook weer dit jaar.



WK saloon stockcar 17-18 september Skegness

Op zaterdag 17 september zal dit jaar het WK saloon stockcar zijn in Skegness. De klasse is op dit moment een van de populairste en er is altijd veel sensatie en crashes. Als support zal de Stockcar F1 aan de start staan. Op zondag 18 september zal de revanche zijn op Skegness met als support de stockcar F2 en de Ninja karts. Een mooi weekend in een leuke plaats om te verblijven.


WK stockcar F2

Op zaterdag 10 september zal het WK stockcar F2 verreden gaan worden op de shale baan van Mildenhall. Met de Nederlanders in top vorm zullen ze de strijd aangaan. De support is ook dit jaar weer super met de saloon stockcars en de all granada bangers. Op zondag 11 september zal de revanche zijn met ook weer support van de bangers en de saloon stockcars.


Weer een mooi lijstje om uit te kiezen...


Pewi.nl
Terug naar Feb (2016)