Long track NOV Lelystad groot succes
18-02-2016
Sinds 2012 is de lange baan in Lelystad in gebruik en het is duidelijk dat het echt een succes is geworden.
Op dit moment rijden de BMW 325i Cup en de Midland Hotrods op de lange baan met  soms gastenklassen zoals de Formule Toyota.
In 2016  zal, zodra de binnen zijde van bocht 4 is aangepast ook de Camso V8  (LMV8) een 3 keer per jaar aan de start verschijnen. De werkzaamheden zullen spoedig starten ,maar zijn weers afhankelijk.  

Op dit moment staat deze mooie klasse met hun bulderende V8 in juli, augustus en september tijdens de” Long Track Championships op de agenda.

Bij de BMW325 i Cup was er het afgelopen jaar bij elke wedstrijd een groot de startveld, maar ook in de Midland Hotrod zal er in 2016 een mooi veld aan de start staan met een aantal namen die vroeger ook al op Lelystad gereden hebben.

Mede door het feit  dat de baan populair is, hebben we  het afgelopen jaar veel spannende wedstrijden gezien. Een ander aantrekkelijk punt is natuurlijk dat je lekker dicht op de baan staat.

De eerste wedstrijd van 2016 zal op 20 maart verreden worden en op 6 maart is er een trainingsdag. Meer info vind je op de website en/of facebookpagina van de NOV.

Wil je zelf ook eens op de long track Lelystad racen….er is een BMW te huur in de BMW 325i Cup, voor meer info mail nov@autospeedway.org


Bron NOV

door Pewi.nl
Terug naar Feb (2016)