Bedankt
31-12-2011

Laatste dag voor het einde van het jaar zijn is  toch de dag om mensen te bedanken die ons meehielpen met de site.
Natuurlijk willen we alle fotograven bedanken voor hun fantastische foto's, en zeker ook onze vaste fotograven Tonny Wissing, Rene Smeets, Ed Jacobs en Lange Frans. Natuurlijk ook alle promotors en personen die ons persberichten sturen. De historie pagina was dit jaar weer super dit natuurlijk ook met de hulp van onze Victor Feder. Ook Siefke de Quizmaster die ook weer volgend jaar de kwis zal doen.

 

Natuurlijk willen we ook alle rijders die onze site promoten op hun auto, echt super om steeds weer Pewi.nl op de auto's te zien. Onze forumgebruikers, dit jaar maar heel weinig hoeven ingrijpen en leuke topics, ga zo door.

Ook wil ik de promotors bedanken die me vrijkaarten gaven. En natuurlijk niet te vergeten jullie alle bezoekers zonder jullie zou Pewi.nl er niet  zo zijn, we gaan er in 2011 weer volop tegenaan om jullie te vermaken.

 

IEDEREEN BEDANKT

 

Het was een goed jaar voor Pewi.nl met maar liefst ruim 580 duizend bezoekers bijna 60 duizend meer als vorig jaar. Ook dit jaar zijn weer elke dag geüpdate geweest en hiermee als enigste speedway-autocross site in de Benelux die dat doet.

 

Voor me eigen ook erg druk jaar in de speedway geweest met 72 wedstrijden en 7 keer Engeland erg veel weg geweest, waarschijnlijk zal dit minder zijn volgend jaar maar dat zeg ik elk jaar. Ook dit jaar was het weer weer erg apart met een grandioos voor en najaar en een slechte zomer die zorgde voor veel aflassingen. Maar toch wel een goed jaar voor het speedway-banger-cross gebeuren.

 

Nu op naar 2012 het jaar waarin Pewi.nl 10 jaar zal gaan bestaan en we zullen dan ook extra aandacht gaan schenken om het een mooi site jaar te laten worden.

Zo zullen we zeker een legowedstrijd gaan houden voor de kids en zal het ook niet gaan ontbreken aan de humor. Er zullen weer een aantal nieuwe items komen waaronder de Bosch speedway top 10 en we zijn aan het denken aan een fotowedstrijd wie het origineelst Pewi.nl op de foto zet ( zie foto).

Er staat een prachtig jaar voor de deur en we knallen het dan ook echt in!!!!!!!

 

Nogmaals iedereen bedankt, wij gaan weer met volle moed en zin 2012 in.

 

Peter van Oijen webmaster Pewi.nl


 


Terug naar Dec (2011)