Comeback van Sip Woudstra
12-12-2011

In de dirt Formule 1.

 

Begin 2012 zal Sip Woudstra zijn comeback maken in de dirt formule 1, nadat hij in 2008 zijn helm in de wilgen moest hangen door persoonlijke tegenslagen. Sip had zelf nooit meer gedacht om ooit nog te racen, maar zijn 2 vasten maten en monteurs (Evert en Hilko) dachten er anders over. Zij kochten de dirt stockcar van UK #502 Ricky Wilson, en brachten samen menig uurtje door in de schuur om de stockcar geheel opnieuw op te bouwen voor Sip. Zodat er bijna een geheel nieuwe stockcar klaar staat om het nieuwe seizoen te beginnen, dit zal het meest gericht zijn op de wedstrijden Emmen Stockcar Arena, waar Hilko een van de promotors is. Maar andere banen worden niet uitgesloten.

 

Sip is voor jaren terug begonnen in de V8 rodeo klasse in Ten Boer, en later overgestapt naar de asfalt stockcar racen, Venray en Lelystad. Om vervolgens de overstap te maken naar de dirt stockcar racing, waar hij zelf nog eens het open Nederlands kampioenschap op Sint Maarten won.


Verder wil Sip vooral de Evert van Niemeyer en Hilko Lijfering bedanken voor hun inzit, maar ook de andere leden en fans van het team waar hij  jaren lang race naar race heel Nederland afreisde. Maar ook de trouwen sponsoren, die naar jaren hun steun aan het team weer toegezegd hebben.

 

Met dank aan TWSP foto's


Terug naar Dec (2011)