Bedankt
31-12-2011

Laatste dag voor het einde van het jaar zijn is  toch de dag om mensen te bedanken die ons meehielpen met de site.
Natuurlijk willen we alle fotograven bedanken voor hun fantastische foto's, en zeker ook onze vaste fotograven Tonny Wissing, Rene Smeets, Ed Jacobs en Lange Frans. Natuurlijk ook alle promotors en personen die ons persberichten sturen. De historie pagina was dit jaar weer super dit natuurlijk ook met de hulp van onze Victor Feder. Ook Siefke de Quizmaster die ook weer volgend jaar de kwis zal doen.

 

Natuurlijk willen we ook alle rijders die onze site promoten op hun auto, echt super om steeds weer Pewi.nl op de auto's te zien. Onze forumgebruikers, dit jaar maar heel weinig hoeven ingrijpen en leuke topics, ga zo door.

Ook wil ik de promotors bedanken die me vrijkaarten gaven. En natuurlijk niet te vergeten jullie alle bezoekers zonder jullie zou Pewi.nl er niet  zo zijn, we gaan er in 2011 weer volop tegenaan om jullie te vermaken.

 

IEDEREEN BEDANKT

 

Het was een goed jaar voor Pewi.nl met maar liefst ruim 580 duizend bezoekers bijna 60 duizend meer als vorig jaar. Ook dit jaar zijn weer elke dag geüpdate geweest en hiermee als enigste speedway-autocross site in de Benelux die dat doet.

 

Voor me eigen ook erg druk jaar in de speedway geweest met 72 wedstrijden en 7 keer Engeland erg veel weg geweest, waarschijnlijk zal dit minder zijn volgend jaar maar dat zeg ik elk jaar. Ook dit jaar was het weer weer erg apart met een grandioos voor en najaar en een slechte zomer die zorgde voor veel aflassingen. Maar toch wel een goed jaar voor het speedway-banger-cross gebeuren.

 

Nu op naar 2012 het jaar waarin Pewi.nl 10 jaar zal gaan bestaan en we zullen dan ook extra aandacht gaan schenken om het een mooi site jaar te laten worden.

Zo zullen we zeker een legowedstrijd gaan houden voor de kids en zal het ook niet gaan ontbreken aan de humor. Er zullen weer een aantal nieuwe items komen waaronder de Bosch speedway top 10 en we zijn aan het denken aan een fotowedstrijd wie het origineelst Pewi.nl op de foto zet ( zie foto).

Er staat een prachtig jaar voor de deur en we knallen het dan ook echt in!!!!!!!

 

Nogmaals iedereen bedankt, wij gaan weer met volle moed en zin 2012 in.

 

Peter van Oijen webmaster Pewi.nl


 


Terug naar boven
 
Gert Hoekman ASE banger kampioen
31-12-2011

Gisteren is op Emmen speedway het ASE kampioenschap beslist van de banger en bangerstox. In de bangers was Gert Hoekman al moeilijk te achterhalen en pakte het kampioenschap voor Mark de Laat. Gert had een hele mooie auto voor zijn laatste banger race ooit en hij pakte hiermee ook nog 2 manches. Gert gaat driften maar toch hopen wij dat hij ooit terug keert in de autospeedway.

 

In de bangerstox pakte Mark van Nieuwenhoven het kampioenschap nadat hij een heel sterk jaar gereden had op Emmen speedway, maar ook op Blauwhuis. Mark rijdt voor het green hornet team waar zijn kampioenschap dan ook zeker gevierd zal gaan worden.

 

Helaas konden wij zelf door werk  niet aanwezig zijn, staan er foto's op diverse collega fotosites waaronder Te- crossen.nl.

 

Foto te-crossen.nl


Terug naar boven
 
Nieuwjaarswens
30-12-2011
Bekijk hier de nieuwjaarswens van Race team Vermeulen. Om de nieuwjaars wens  in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.

Terug naar boven
 
Banger baby geboren
30-12-2011

Danielle en camso banger official/ privecar coureur  Erik ( Pino ) Raats zijn woensdagavond  trotse ouders geworden van een zoon met de naam Dean. Dean weegt 2300 gram en ligt samen met zijn moeder nog in het ziekenhuis maar maken het goed.

 

Namens PEWI feliciteren we Danielle en Erik en wensen we Dean een goede toekomst toe.


Terug naar boven
 
ST Videos presents Crashes 2011 Deel 2
29-12-2011

Beste cross-/speedwayliefhebber,
 
Vanaf vandaag is onze nieuwste crash dvd, Crashes 2011 Deel 2, verkrijgbaar.
Deze dubbel dvd bevat maar liefst 170 minuten aan crashes over de maanden juli t/m december 2011.

Twee dvd's vol spectaculaire koprollen, slootduikers en andere crashes, waaronder de klapper van "Klokkie" op Morice Kartier tijdens één van de bangerwedstrijden in Emmen, waarbij de auto van Morice voor de tweede keer dit jaar behoorlijk plat ging.
Een intro aan het begin van disk 1 en de hoogtepunten aan het einde van disk 2 maken deze dubbel dvd compleet.

Klik op de volgende link om alvast een voorproefje van deze dvd te bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=SxtoxNoCBBk

De dvd is te koop voor € 15,- (excl. eventuele verzendkosten à € 2,-).
De dvd is aanstaande vrijdag 30 december te verkrijgen tijdens de races op Emmen of te bestellen via stvideos@hetnet.nl

Ook zijn onze voorgaande crash dvd's nog verkrijgbaar (alle crash dvd's zijn dubbel dvd's):

» Crashes 2007 (€ 7,50)
» Crashes 2008 Deel 1 (€ 10,00)
» Crashes 2008 Deel 2 (€ 10,00)
» Crashes 2009 Deel 1 (€ 12,50)
» Crashes 2009 Deel 2 (€ 12,50)
» Crashes 2010 Deel 1 (€ 15,00)
» Crashes 2010 Deel 2 (€ 15,00)
» Crashes 2011 Deel 1 (€ 15,00)

Met vriendelijke groet,

ST Videos
Sander Tesselaar


Terug naar boven
 
Rookie stockcar F1 coureur 2011
28-12-2011

In het forum kun je stemmen voor de rookie stockcar F1 coureur 2011. De prijsuitreiking hiervan vindt plaats op 21 januari tijdens de stockcar avond in Sneek.

 

Klik hier om naar de topic te gaan om te stemmen.


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
27-12-2011
Bekijk hier de kerstgroet van van Jan en Jordy Gielen. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.

Terug naar boven
 
NZ Stockcar kampioenschap
26-12-2011

NZ Stockcar Kampioenschap Kwalificatie
Datum 27 december 2011
Locatie Rotorua, Paradise Valley Raceway
Live Stream Start 18.00 uur NZ tijd = 05:00:00 dinsdag 27 december 2011 GMT
Prijs NZ $ 25
Dit zal een lange  nacht van non-stop actie stockcar racen zijn met 190 inschrijvingen , in 7 groepen - bekijk de volledige deelnemerslijst op de Rotorua Stockcar Club website. De kwalificatie live stream zal worden met een  camera  worden gefilmd - vergelijkbaar met de NZ Superstock kampioenschap kwalificatie live stream van vorig seizoen ( zie site ) . .

 

Speedy Signs NZ Stockcar Championship Finals

Datum 28 december 2011

Locatie Rotorua, Paradise Valley Raceway
Live Stream Start 18:30 NZ tijd = 05:30:00 woensdag 28  december 2011 GMT
Prijs NZ $ 25


Dit zal een geweldige avond van non-stop  stcokcar actie en tegen het einde van het iemand zal de NZ Stockcar kampioen worden. Naast de NZ Stockcars Finals, ziet u de 2e en 3e tier Championship en Modifieds (TBC). De finale live stream zal een volledig multi-camera live-productie zijn . We zullen alle actie vanuit de pits, en het commentaar zullen worden genomen van de baan commentaar team. Alle wedstrijden zullen live worden getoond.

 

Bekijk  hier beelden vorige jaar.

 

Voor de aankoop van zowel de kwalificatie als finale van het NZ Stockcar Championship Klik op de volgende link:

 

http://www.speedbox.tv/cart/add/p226_q1-p227_q2?destination=cart/checkout

 


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
26-12-2011
Bekijk hier de kerstgroet van team Fryslan en autospeedwayonline. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.
Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
25-12-2011
Bekijk hier de kerstgroet van Foute Cross, team John vd Bosch en Crozz magazine. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.

Terug naar boven
 
Stockcarman/vrouw van 2011
24-12-2011

In hte Pewi forum kun je nu stemmen voor de stockcarman/vrouw van 2011. De personen zijn genomineerd via een stemming in hte forum. de Uitreiking vindt plaats op 21 jaunari tijdens het stockcar feest in Sneek.

 

Bekijk hier de topic waar je kunt stemmen.


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
24-12-2011

Bekijk hier de de kerstgroet van Team Koole, Spanjer rodeo team en familie Sijbers. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.

 

 

 

 


Terug naar boven
 
Nieuw Zeeland stockcars live
24-12-2011

Nu het hier volop winter seizoen is in het stockcar racen  begint in Nieuw Zeeland volop te draaien met binnenkort 2 top wedstrijden. De 2 grote wedstrijden zijn  de superstock team races met ook een Engels team en de 240's World final met ook aan aantal Engelsen waaronder Frankie Wainmain. Mensen die dit live willen volgen kunnen dit doen via Speedbox tv, wel tegen betaling.

 

Speedbox TV was benaderd door een aantal bezoekers van Pewi om ons op de hoogte te stellen van de live evenmenten. Nu zal Speedbox tv alle informatie sturen omtrend de live uitzendingen met natuurlijk als hoogtepunt de Superstock team races en de 240 World. Betalen kun je via Pay Bay of met een credit kaart wat dan ook via Pay bay gaat.

 

Dus je hoeft nu niet naar Nieuw Zeeland  te vliegen om het spektakel te zien aldaar.

 

De beelden van Speedbox tv zijn super klik hier om wat beelden te zien van de 240 World 2010 .

 

 


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
23-12-2011

Bekijk hier de kerstgroet van Jansen motorsport, Gismoracing.de, van den Berg racing team, team Hermkens, KRJK Motorsport, familie de Laat,Pewi racing en familie Curvers. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.

 

 


Terug naar boven
 
Crashkoning stockcar F1 2011
22-12-2011

In het Pewi  forum kun je nu stemmen op de crash koning stockcar F1 2011. De prijsuitreiking vindt plaats 21 januari in Sneek tijdens de stockcar avond.

 

Bekijk hier de poll en stem.


Terug naar boven
 
Datums Lelystad 2011
22-12-2011

Ter info:

De zaterdag trainingen zijn terug en overnachten is weer mogelijk

Weer ""standaard"" naar het 3e weekeinde van de maand; behalve aug. 4e en nov. 2e.

Iedere wedstrijddag 1, 2 of 3 gastklassen en aanvang races 12 uur of 12.30 uur.

 

Bekijk hier de lijst met klassen die per racedag rijden.


Feestavond is op 21 januari vanaf 20 uur in de kantine van Lelystad.


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
22-12-2011
Bekijk hier de kerstgroet van team vd Bosch, Pro racing,team Back Corner en team Driessen. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.
Terug naar boven
 
Nieuwe auto's
22-12-2011

Bekijk hier de foto's van de banger van Bart Bart van't Hof ( een foto banger een foto oude rodeo). Hij zal met de banger op 30 december gaan rijden in Emmen.

 

 

Met dank aan Bart van 't Hof.


Terug naar boven
 
Auto gestolen Auto en motorsport dagen
21-12-2011
Gestolen Sierra RS Cosworth RJ-61-LV 3drs monostone blauw tussen 17:00uur en 20:00uur bij de evenementen hal Gorinchem voor de goudentip bel me; 0653435444 voor de goudentip ligt er een beloning klaar.
Terug naar boven
 
De Kerstgroet
21-12-2011

Bekijk hier de kerstgroet van Gert Jan en Marc van de Camso bangerdivisie en Roy Hendriks racingteam. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.

 

 

.


Terug naar boven
 
Autospeedway Emmen
20-12-2011

30 december seizoenafsluiter op Speedway Emmen
Bangers en Bangerstox geven Acte de Presence
Vrijdag 30 December is het dan zover : De laatste wedstrijden van dit seizoen van de Bangers en Bangerstox in de Speedway-Arena van Emmen. Nog voor dat het nieuwjaar knallend wordt ingeluid zal de organisatie ASE ook knallend voor de dag komen met races in deze contact-klasses.

 

Bangerraces zijn races met (oude) auto's , waarbij de eerste coureur die over Start/ Finish komt de winnaar is, maar als uitzondering op de meeste Autocross/Speedway klassen is (bijna) alles toegestaan om de concurrentie uit te schakelen. Elkaar de muur indrukken op volle snelheid, op volle snelheid achterin in een stilstaande auto rijden zijn een paar van de voorbeelden van deze spectaculaire klasse, die je zelf met eigen ogen gezien moet hebben om het te kunnen geloven. De coureurs bij ASE  Emmen zijn verplicht om met een achterwiel-aangedreven auto aan de start te komen, waarbij de minimale grootte van de auto de maten van een Volvo 240/ Ford Granada moet hebben, grote auto's dus.

 

De Bangerstox-klasse is in zekere zin vergelijkbaar met de Bangers. Het grote verschil is dat het niet een "full-contact" klasse is,  de tegenstander mag alleen rondgeduwd worden. De auto's mogen tevens niet zwaarder zijn dan 1200 kg (max. Ford Sierra ) Tevens is de motorinhoud beperkt tot 2000 cc. In tegenstelling tot de Bangers  is het bij Bangerstox wel toegestaan om met een voorwiel-aangedreven auto aan de start te verschijnen.

 

Bij de Bangers gaat de strijd om de titel tussen 2 personen. Lijstaanvoerder is #250 Gert Hoekman en op de 2e plaats staat #24 Mark de Laat. In theorie is er nog een kans dat Mark de titel kan pakken, maar dan zou Gert maximaal 8 punten mogen halen, (= gelijk aan een 4e plek in 1 heat) terwijl Mark dan elke heat en finale zou moeten winnen. In theorie dus mogelijk, in de praktijk waarschijnlijk niet haalbaar. De derde kandidaat voor de titel, #885 Morice Katier, moest helaas voortijdig in september dit raceseizoen beëindigen om gezondheidsredenen.


Op het moment van ter perse gaan staan er 41 coureurs ingeschreven, met nog anderhalve week te gaan tot de wedstrijd. De praktijk wijst uit dat er die laatste week nog verschillende coureurs zich op zullen geven.
Behalve de eerder genoemde Volvo's en Ford's staan er verschillende bijzondere voertuigen ingeschreven. Een paar voorbeelden waar u zich als publiek alvast op kunt verheugen:

3  William van Lent    Cadillac Superior Limousine
187  Bart 'Bartje' van het Hof   1963 Ford Fairlane
297  Marten 'Hek' Hekman    Lexus
331  Eelke 'White-Bean' van der Zwaag  Mercury Zephyr
351  Hessel 'Krultsje' Bierma   Mercedes Benz W123 coupe
385  Erik 'Drupje' Weering    Chevrolet Caprice
386  Bert 'the Blizzard' Venema   1951 Humber Hawk
517  Eeuwe 'The Noes' Heegstra   1967 Oldsmobile Vista Cruiser
697  Daniel 'Pom' de Hoop    Daimler XJ81

Bij de Bangerstox staan er nu reeds meer dan 100 (!!) coureurs ingeschreven. Een geweldig aantal dat voor een geweldig spektakel zal gaan zorgen. Veel coureurs zullen de auto waar ze het hele seizoen mee hebben gereden niet sparen omdat ze van de winter toch weer een nieuwe gaan bouwen.
Puntenleider in het kampioenschap, #19 Mark Nieuwenhoven, kan de titel haast niet meer ontgaan. Hij loopt zoveel in punten voor op de coureur op de 2e plek #399 Hendrikus Alkema dat er een klein wonder zou moeten gebeuren als Hendrikus zijn tegenstander Mark nog zou inhalen in de puntenstand.
Ook bij deze klasse zullen er een paar "bijzondere" auto's zijn. Er komt een coureur die het met een oude Trabant aandurft, ook nog enkele Ford Taunus modellen en een oude Opel Kadett C.

 

Zoals u ziet, met bijna 150 auto's in de pits en op de baan, zal het een dag vol spektakel gaan worden en hopelijk een mooie afsluiting van wederom een zeer succesvol seizoen bij ASE Speedway  Emmen.

Voor meer informatie kunt U terecht op de website van ASE: www.speedwayemmen.nl en www.asebangers.com waar alle informatie op staat voor de komende races.
U bent allen van harte welkom op Speedway Emmen op de 30 december voor een middag spanning en sensatie.
De races zullen aanvangen om 12:00u
Locatie: Veenakkers 35, 7881 XA Emmer Compascuum.
De entree per dag is slechts € 15,- voor volwassenen. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen € 2,-- en de kleintjes tot 6 jaar kunnen gratis naar binnen.

See you in Emmen
ASE

 


Terug naar boven
 
Dirt/sintel stockcar F1 coureur 2011
20-12-2011

In het Pewi forum is nu de stemming begonnen wie de  stockcar F1 dirt/sintel coureur 2011 is. De verkiezing loopt tot 25 december dus snel naar het forum om jouw favoriete coureur te kiezen.

 

Bekijk hier de topic waarin je kunt stemmen.


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
20-12-2011
Bekijk hier de kerstgroet van DW fotografie, Peanuts racing, fotosnakerider.nl, Feite vd Veen, VW racing, JRW Racingteam en team van Rengs. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.
Terug naar boven
 
De kerstgroet
19-12-2011

Bekijk hier de kerstgroet van Team Vowinkel, team Moonen, team Falkena, team Schoenmakers, team Baegen en autocrossclub de mustangs.

 

 


Terug naar boven
 
Datums 2012 Lelystad
19-12-2011

Ter info:

De zaterdag trainingen zijn terug en overnachten is weer mogelijk

Weer ""standaard"" naar het 3e weekeinde van de maand; behalve aug. 4e en nov. 2e.

Iedere wedstrijddag 1, 2 of 3 gastklassen en aanvang races 12 uur of 12.30 uur.

 

Bekijk hier de lijst met klassen die per racedag rijden.

 


Terug naar boven
 
Camso nieuws
16-12-2011


Uiteindelijk zijn er 223 !!! deelnemers ingeschreven voor de Christmas Trophy (80 Prive Cars - 89 Bangerstox - 18 Super Prive Cars - 36 Big Bangers).

Dit betekent dat we een probleem zullen hebben, om alle deelnemers, welke een parking ticket genomen hebben, binnen te laten. We verzoeken iedereen om zo weinig mogelijk plaats in te nemen. Geen grote tenten of luifels. De auto's, welke achteraan bij de Prive Cars, tegen de omheining staan, moeten 2 achter elkaar parkeren. De Super Prive Cars staan in het midden aan de kant van de garages. De andere kant is voor Prive Cars.

 

Het weer ziet er niet slecht uit. Wat kouder (5°) maar minder wind, waarschijnlijk geen regen en af en toe zon.

Zaterdagavond is er tussen 18u00 en 18u30 gratis gluhwein in het middenveld (garage) en van 21u00 tot middernacht is er disc Jockey in het cafetaria (de vergunning loopt tot 0h00; dus daarna geen muziek meer). Het Spirit Team zorgt voor eten.

De friture zal op zaterdagnamiddag, gedurende de wedstrijden, open zijn.

 

PROGRAMMA - PROGRAMME CHRISTMAS TROPHY

ZATERDAG - SAMEDI 17.12.2011 SAMMSTAG - SATURDAY

Poort Open / Portes Ouvertes / Türen öffnen / Gate Open
10.30

12.45
1. SUPER PRIVE CARS 20 laps
2. PRIVE CARS A 20 laps
3. PRIVE CARS B 20 laps
4. BANGERSTOX A 20 laps
5. BANGERSTOX B 20 laps
6. BANGERSTOX C 20 laps
14.15
7. SUPER PRIVE CARS 20 laps
8. PRIVE CARS A 20 laps
9. PRIVE CARS B 20 laps
10. BANGERSTOX A 20 laps
11. BANGERSTOX B 20 laps
12. BANGERSTOX C 20 laps
13. VRIJE TRAINING / FREE PRACTISE BIG BANGERS 10'

19.00 - 19.30 GRATIS GLUHWEIN IN HET MIDDENVELD IN EEN GARAGE
VANAF 21.00 TOT 00.00: DISC JOCKEY IN HET CAFETARIA

19.00 - 19.30: VIN CHAUD GRATUIT AU MILIEU DANS UN GARAGE
A PARTIR DE 21.00 JUSQUE 00.00: DISC JOCKEY A LA CAFETARIA

ZONDAG/DIMANCHE GATE/PORTES OUVERT/OPEN 8.00 H SUNDAY/SONNTAG

9u45
1. SUPER PRIVE CARS 20 laps
1.bis BANGERS LAST CHANCE 10 laps
2. PRIVE CARS A 25 laps
3. BANGERSTOX A 20 laps
4. BIG BANGERS CHRISTMAS TROPHY 15 laps
5. BANGERSTOX B 20 laps
6. BANGERSTOX C 20 laps
12u00
7. PRIVE CARS B 25 laps
8. BANGERS HEAT 12 laps
9. BANGERSTOX A 20 laps
10. BANGERSTOX B 20 laps
13u15
11. PRIVE CARS FINALE B 20 laps
12. SUPER PRIVE CARS FINALE 20 laps
13. MINUUT STILTE/MINUTE SILENCE OFFICIAL RONNY LAPAUW +
14. BANGERS FINALE 12 laps
15. BANGERSTOX CONSOLATION 20 laps
14.30
16. PRIVE CARS FINALE A 25 laps
17. BANGERSTOX FINALE 20 laps
18. DESTRUCTION PRIVE CARS + BANGERSTOX Onder voorbehoud van tijd/
Sous réserve de temps
19. DESTRUCTION BIG BANGERS


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
16-12-2011
Bekijk hier de kerstgroet van Hendriks Motorsport,Rararacing, autocross team Lit se Barste en team Ghielen. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.
Terug naar boven
 
De kerstgroet 2011
15-12-2011
Bekijk hier de kerstgroet van Antwan Maar, team Hoffmans, Team Ronitz en team Wobbes. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.
Terug naar boven
 
De Kerstgroet
14-12-2011
Bekijk hier de kerstgroet van team H16 John van 't Veer. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.

Terug naar boven
 
Pewi kalender ideaal kerstkado
14-12-2011

Met de kerst voor de deur is het altijd zoeken naar kado's voor familie en vrienden. Voor de speedwayfan is  de Pewikalender een ideaal kerstkado waar je de fan zeker blij mee maakt. Klik hier om de Pewi kalender online te bestellen, hij is ook verkrijgbaar aankomend weekend in Warneton.

 

 

De opbrengst van de Pewi kalender wordt in de site gestoken.

 

 


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
13-12-2011

Bekijk hier de kerstgroet van Team Mets en Dax racing team . Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.

 

Klik hier voor Nicomodelbouwdesign die  wenst Iedereen fijne feest dagen


Terug naar boven
 
Stockcar F1 asfalt coureur 2011
13-12-2011

In het Pewi forum is nu de stemming begonnen wie de  stockcar F1 asfalt coureur 2011 is. De verkiezing loopt tot 19 december dus snel naar het forum om jouw favoriete coureur te kiezen.

 

De prijs wordt uitgereikt tijdens de stockcaravond in Sneek op 21 januari.

 

Klik hier om naar de topic in het forum te gaan.


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
12-12-2011
Bekijk hier de kerstgroet van Team Keijzer en Big Deal racing. Om de kerstgroet in het groot te bekijken Druk je op naast de tekst kerstgroet op style en dan journal.
Terug naar boven
 
Comeback van Sip Woudstra
12-12-2011

In de dirt Formule 1.

 

Begin 2012 zal Sip Woudstra zijn comeback maken in de dirt formule 1, nadat hij in 2008 zijn helm in de wilgen moest hangen door persoonlijke tegenslagen. Sip had zelf nooit meer gedacht om ooit nog te racen, maar zijn 2 vasten maten en monteurs (Evert en Hilko) dachten er anders over. Zij kochten de dirt stockcar van UK #502 Ricky Wilson, en brachten samen menig uurtje door in de schuur om de stockcar geheel opnieuw op te bouwen voor Sip. Zodat er bijna een geheel nieuwe stockcar klaar staat om het nieuwe seizoen te beginnen, dit zal het meest gericht zijn op de wedstrijden Emmen Stockcar Arena, waar Hilko een van de promotors is. Maar andere banen worden niet uitgesloten.

 

Sip is voor jaren terug begonnen in de V8 rodeo klasse in Ten Boer, en later overgestapt naar de asfalt stockcar racen, Venray en Lelystad. Om vervolgens de overstap te maken naar de dirt stockcar racing, waar hij zelf nog eens het open Nederlands kampioenschap op Sint Maarten won.


Verder wil Sip vooral de Evert van Niemeyer en Hilko Lijfering bedanken voor hun inzit, maar ook de andere leden en fans van het team waar hij  jaren lang race naar race heel Nederland afreisde. Maar ook de trouwen sponsoren, die naar jaren hun steun aan het team weer toegezegd hebben.

 

Met dank aan TWSP foto's


Terug naar boven
 
Wolf team speedwaybal
11-12-2011

Het Wolf team wat bekend is zeker op  Warneton speedway,  houdt op 21 januari een speedwaybal in de Magdalenzaal in Kontich. Ze hebben Club FM drive-in show om het feest te voorzien van een leuk stukje muziek. De inkom is 4 euro aan de deur of je koopt kaarten in de voorverkoop voor 3 euro o.a in Warneton bij het Wolf team.

 

Het adres is Magdalenstraat Kontich en de avvon dbegint om 20 uur.

 

Dus 21 januari Wolf Party


Terug naar boven
 
De Kerstgroet 2011
11-12-2011

Zo als elk jaar heeft TWSP foto's  weer de eerste kerstkaart voor de kerstgroet op Pewi.nl.

 

Bekijk hier de Kerstgroet van TWSP foto's 


Terug naar boven
 
Mooi Sinterklaas cadeau
07-12-2011

Sinterklaas had wel een erg mooi kado voor Sven Versteegen uit Melderslo. Een mooie model stockcar van Nico modelbouw design. Natuurlijk was Sven hier blij mee.

 

Bekijk hier de foto's

 

 

Voor meer modelstockcars kijk op   www.nicomodelbouwdesign.nl

 

 

 

 

.


Terug naar boven
 
Stockcar man/vrouw van het jaar 2011
06-12-2011

In het forum kunt u neer zetten wie u het afgelopen jaar de stockcar man/vrouw van het jaar vond. Met de best genomineerde maken we een poll waaruit de  stockcar F1  man/vrouw van  2011  wordt gekozen. De uitreiking hiervan is op 21 januari in Sneek tijdens de stockcar avond in de stockcar beurs.

 

Iedereen kan gewoon lid worden van het forum.

 

Bekijk hier de topic

 


Terug naar boven
 
Crossers op de kart 2011
06-12-2011

Ook in 2011 wordt het seizoen afgesloten met het evenement `crossers op de
kart".

Zoals het inmiddels al traditie is geworden hebben wij tussen kerst en
oud-en-nieuw wederom een gezellig kartfestijn op de planning staan. Dit is
bedoeld voor echt iedereen die zich op welke manier dan ook maar betrokken
voelt bij de autosport. Het gaat zich afspelen op dinsdag 27 december op
de kartbaan te Hypolitushoef.

 

Wij gaan wederom 3 heats rijden om je te kwalificeren voor de grote
finale. Na de finale is er direct de prijsuitreiking met 3 bekers. Daarna
kunnen we aanvallen aan de grote BBQ. Vorig jaar hadden we de manches
zoveel mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd. Dit jaar hebben wij weer
een nieuw concept bedacht Bij de opgave wordt er nu gevraagd naar jou
lichaamsgewicht dat vervolgens de basis zal vormen voor de samenstelling
van de manches. Dus een ieder wordt gevraagd om in alle eerlijkheid je
lichaamsgewicht in te vullen om de manches zo eerlijk mogelijk in te
delen.

 

De kosten zijn ?100,- p.p. incl. drankjes en de BBQ en we starten om 14.00
uur. Bij voldoende animo proberen we weer een touringcar te regelen om ons
nuchter heen en na alle waarschijnlijkheid in iets andere toestand weer
veilig terug te brengen. Wacht niet te lang met de opgave, uiterlijk voor
de kerstdagen zodat de kartbaan eigenaar zijn vlees inkopen hierop kan
afstemmen. Je kan bij het opgeven direct ook aangeven of je van de
busoptie gebruik wilt maken, zodat wij eventueel een touringcar kunnen
regelen en een route kunnen afstemmen. (Buskosten zijn afhankelijk van de
animo en komen nog bij het hierboven genoemde bedrag op.)

Vragen en opgave gaat via http://www.racingmakkum.nl/


Terug naar boven
 
Mijn eerste keer naar de bangers
04-12-2011

Hoi Pewi's

 

Hier wat foto's van mijn eerste keer bangers kijken in Warneton. Ik ga al diverse jaren naar Posterholt maar mocht nu me naar Warneton waar ik echt heb genoten van de banger races. Ik hoop dan ook weer snel een keer terug te gaan.

 

Groetjes Bas van Dooren.

 

Bekijk hier de foto's


Terug naar boven
 
Auto New Kids op Auto-motorsportdagen
04-12-2011

Auto New Kids op Auto-motorsportdagen  Gorichem zaterdag 17 en zondag 18 December
Een week na de premiere van de Film New Kids Nitro, staat de bekende groene Opel Manta van de New Kids op de Auto en motorsportdagen in Gorinchem.
Voor alle bezoekers van de beurs is er de mogelijkheid om een foto sessie te maken met de auto. Tevens is het mogelijk om vrij kaarten te winnen voor de film New Kids Nitro.

 

Tijdens de auto- motorsportdagen zaterdag 17 en zondag 18 December, is er nog veel meer te beleven o.a een meet en greet met de bekende coureurs Jan Lammers en Tim Coronel.
 In de prachtige beurs hal staan veel standhouders met onderdelen, gereedschappen, race kleding en banden en ook verenigingen die de diverse takken van auto en motor sport willen promoten, exclusieve race auto's, radiografische drift auto's,kermis attracties en de Design en Tuning lounge.
Hoe snel kunt je een wiel wisselen van een E.L.M.S race auto( Europese uitvoering van een Nascar), ga de strijd aan om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten.

Het is ons nog gelukt om 2 dragracers en 2 ijsspeedway motoren naar de beurs 
 
Uniek in Nederland, op het buiten terrein is een spectaculaire race arena aangelegd, hier op worden demonstratie gereden door o.a  Stockcars, Hotrods ,legends, Rally auto's, Formule Toyota, Racetrucks, B.M.W e30 cup, Tractorpulling, Super Motard, Trialmotoren, Tractor Pulling en karts.

Ook u kunt zelf beleven, hoe het is om met een echte raceauto over het circuit te scheuren, tijdens de demonstratie is er de mogelijkheid om in te stappen in een rally en/of drift auto.

Speciaal voor Rally for kids zijn er diverse rallywagens op het parcour waar de kids kunnen instappen, ook andere teams hebben de mogelijkheid om een co-driver mee tenemen tegen een kleine vergoeding die ten gunste komt van rally for kids.

Voor meer info verwijzen we u naar de website www.auto-motorsportdagen.nl  

 


Terug naar boven
 
Nominatie stockcar F1 Crash koning
04-12-2011

In het forum kunt u neer zetten welke   stockcar F1 coureur u het afgelopen jaar de chrash koning vond. Met de best genomineerde maken we een poll waaruit de crash koning stockcar F1 2011  van het jaar wordt gekozen. De uitreiking hiervan is op 21 januari in Sneek tijdens de stockcar avond in de stockcar beurs.

 

Iedereen kan gewoon lid worden van het forum.

 

Bekijk hier de topic


Terug naar boven
 
Camso nieuws
03-12-2011

1° De inschrijvingen, welke wij tot deze middag ontvangen hebben, staan nu op de website. De volgende aanpassing gebeurt donderdagavond 08.12

2° De Lightning Rods en Camso Hot Rods, welke nieuwe banden willen bestellen via Martinus, kunnen dit doen, ten laatste tijdens de Christmas Trophy (ze worden door Martinus nog dit jaar besteld). Tim Vandenbroeck (CHR 23) zal met een camper in het middenveld aanwezig zijn.

3° Prive Cars: Wij stellen vast dat de laatste wedstrijden verschillende Prive Cars over de binnenste witte lijn rijden om gemakkelijker voorbij te kunnen. Zo zijn de spelregels niet. Dit wordt bestraft met een "zwart kruis" = 5 plaatsen achteruit in de uitslag.

4° De Bangerstox mogen tijdens de Christmas Trophy wisselen van auto tussen de zaterdag en de zondag.

5° DE INSCHRIJVINGEN VOOR VOLGEND JAAR (ABO'S) GEBEUREN UITSLUITEND IN DE TOREN VAN DE OFFICIALS TIJDENS DE DUUR VAN DE WEDSTRIJDEN, ZOWEL OP ZATERDAG ALS OP ZONDAG.

6° De Super Prive Cars zullen zich kleiner moeten maken als tijdens de november meeting (parkeren kant garages). Er moeten ook nog Prive Cars of Bangerstox in het middenveld kunnen parkeren.

7° De weersvoorspellingen voor de Christmas Trophy zijn voorlopig schitterend (zie www.wetter.com en bas warneton ingeven)- Bijna de ganse week tussen 5 en 9° zon met wolken en geen sneeuw, noch nachtvorst. Wij hopen dat het zo blijft.


PROGRAMMA - PROGRAMME

ZATERDAG - SAMEDI   17.12.2011  SAMMSTAG - SATURDAY

Poort Open / Portes Ouvertes / Türen öffnen / Gate Open
10.30

12.45  
1. SUPER PRIVE CARS 20 laps
2. PRIVE CARS A 20 laps
3. PRIVE CARS B 20 laps
4. BANGERSTOX A 20 laps
5. BANGERSTOX B 20 laps
6. BANGERSTOX C 20 laps
14.15  
7. SUPER PRIVE CARS 20 laps
8. PRIVE CARS A 20 laps
9. PRIVE CARS B 20 laps
10. BANGERSTOX A 20 laps
11. BANGERSTOX B 20 laps
12. BANGERSTOX C 20 laps
13. VRIJE TRAINING / FREE PRACTISE BIG BANGERS 10'

19.00 - 19.30 GRATIS GLUHWEIN IN HET MIDDENVELD IN EEN GARAGE
VANAF 21.00 TOT 00.00: DISC JOCKEY  IN HET CAFETARIA

19.00 - 19.30: VIN CHAUD GRATUIT AU MILIEU DANS UN GARAGE
A PARTIR DE 21.00 JUSQUE 00.00: DISC JOCKEY A LA CAFETARIA

ZONDAG/DIMANCHE  GATE/PORTES OUVERT/OPEN 8.00 H  SUNDAY/SONNTAG

9u45   
1. SUPER PRIVE CARS  20 laps
1.bis BANGERS LAST CHANCE  10 laps
2. PRIVE CARS A  25 laps
3. BANGERSTOX A  20 laps
4. BIG BANGERS CHRISTMAS TROPHY 15 laps
5. BANGERSTOX B  20 laps
6. BANGERSTOX C  20 laps
12u00   
7. PRIVE CARS B  25 laps
8. BANGERS HEAT 12 laps
9. BANGERSTOX A  20 laps
10. BANGERSTOX B  20 laps
13u15   
11. PRIVE CARS FINALE B 20 laps
12. SUPER PRIVE CARS FINALE 20 laps
13. MINUUT STILTE/MINUTE SILENCE OFFICIAL RONNY LAPAUW + 
14. BANGERS FINALE  12 laps
15. BANGERSTOX CONSOLATION 20 laps
14.30   
16. PRIVE CARS  FINALE A 25 laps
17. BANGERSTOX FINALE  20 laps
18. DESTRUCTION PRIVE CARS + BANGERSTOX Onder voorbehoud van tijd/
Sous réserve de temps 
19. DESTRUCTION BIG BANGERS  

 


Terug naar boven
 
Nominatie rookie stockcar F1 coureur
02-12-2011

In het forum kunt u neer zetten welke rookie coureur u het afgelopen jaar het beste/mooist vond rijden. Met de best genomineerde maken we een poll waaruit de rookie coureur van het jaar wordt gekozen. De uitreiking hiervan is op 21 januari in Sneek tijdens de stockcar avond in de stockcar beurs.

 

Iedereen kan gewoon lid worden van het forum.

 

Bekijk hier de topic.

 


 


Terug naar boven